Na Valentijnsdag op 14 februari, zijn op 14 maart de mannen aan de beurt. Geen zoetsappige kleffe quotes op Instagram, ellendig lieve kaartjes of bosjes tankstation rozen, nee. Het is tijd voor STEAK & BLOWJOB DAY. 

Volgens de bedenker is het ‘simpel, effectief en vanzelfsprekend’: gewoon een stuk vlees en een blowjob. Dus meidon, move je ass deze week naar de super voor een stukkie vlees en bereid je voor op jouw spectaculaire optreden. Kleine tip: draai de volgorde even om. Het is namelijk niet zo dat (half)rauw vlees lekker licht op de maag valt. Maar met een lege balzak een medium-rare steak naar binnen werken lijkt me een echte winnaar.

Alle gekheid op een stokje. Natuurlijk draait het allemaal niet echt om de actual steak of blowjob. Het idee is dat we op deze dag, net als wij vrouwen op Valentijnsdag verwachten, onze mennekes gewoon wat meer aandacht geven en hem even in het zonnetje te zetten. En als jouw man blijer wordt van afhaal-chinees, is dat natuurlijk ook helemaal prima. Wij hebben voor jullie een selectie aan sextoys gemaakt die je bij de verwennerij een handje kan helpen. Want wat is voor hem nou leuker dan wat extra aandacht voor zijn meest waardevolle bezit.

 

 

 

THOR VIBRATING COCKRING

THOR VIBRATING COCKRING

THOR VIBRATING COCKRING

Deze vibrerende penisring Thor van Feelztoys zorgt voor een hardere en langere erectie, heeft sterke vibraties en kan voor zowel solo spel als voor koppels gebruikt worden. De penisring kan omlaag geplaatst worden zodat het scrotum van de man wordt gestimuleerd of omhoog zodat tijdens het vrijen de clitoris van de vrouw wordt gestimuleerd.

Thor heeft 3 snelheden en 7 verschillende vibratie patronen en is 100% waterproof. De penisring is gemaakt van zijdezachte siliconen en heeft een perfecte pasvorm, het is geurloos en werkt tot twee uur op een volle batterij.

 

 

MISTY MASTURBATOR

MISTY MASTURBATOR

MISTY 

In elk ei zit een masturbator van topkwaliteit verborgen, die hem een gevoel zal bezorgen zoals hij nog nooit heeft ervaren. Het ei is volledig over de penis heen te trekken en door het flexibele materiaal geschikt voor alle lengtes. Glijmiddel wordt bijgeleverd.

 

 

 

 

 

SALTED CARAMEL ORAL GEL

SALTED CARAMEL ORAL GEL

SALTED CARAMEL ORAL GEL

Als het gaat om glijmiddelen die proeven en ruiken als een dessert, is de Salted Caramel het beste wat je kan krijgen. Met een verleidelijke zoete geur die romig en zoet is, is dit veruit één van de favorieten in onze collectie. De beste manier om de smaak te beschrijven is om een lichtgebruind en nog warm, vers uit de oven vanille gebak voor te stellen, gesmoord in een dikke en rijke karamelsaus, overgoten met een klodder zelfgemaakte slagroom. Ja, het is echt zo goed! Giet het over zijn edele deel, twee handjes, geen tandjes & teasen maar!

 

 

 

MANTA MASTURBATOR

MANTA MASTURBATOR

 

MANTA

De MANTA is ideaal om je masturbatiegame op te krikken. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat je comfortabel kunt stoten, en het ontwerp zorgt ervoor dat je je hand niet vermoeit door de trillingen. Voor een blowjob-effect duw je de opgepompte MANTA terug naar de basis van de schacht. De extra dekking voelt als een deepthroat blowjob die vibreert!

 

 

 

Voor ieder wat wils dus! Zorg dus snel dat je alles in huis hebt voor steak & bj-day! Wil je nou weten hoe je de perfectie blowjob geeft volgens mannen, hou dan onze website en socials in de gaten en lees binnenkort alle tips voor een killing blowjob!

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
Kom Je Ook?Roos