Als je nog niet zo ervaren bent of je wil eens iets nieuws proberen kan het moeilijk zijn om een vibrator uit te kiezen in onze webshop. Daarbij komt ook nog eens dat ieder zijn eigen voorkeuren heeft en dus andere dingen lekker vindt. De een houdt van een vibrator die de clitoris stimuleert en anderen willen een vibrator die zich meer richt op de G-spot. Welke past bij mij? En werken koppeltoys echt? Met behulp van de Paarse Keizerin zetten wij de 6 meest gestelde vragen voor je op een rijtje.

 

Ik koop mijn allereerste vibrator. Waar moet ik op letten?

Er zijn een hele hoop verschillende vibrators te koop bij ons en andere shops. Maar welke past nou bij jou? Daar kunnen we helaas niet zomaar antwoord op geven. Allereerst is het handig om te bedenken: wil ik een vibrator voor – zoals wij altijd lekker plat zeggen – erin of erop? Wil je dat je clitoris gestimuleerd wordt, of juist de G-spot? Of juist allebei? Via de filter in onze webshop kun je op deze eigenschappen filteren. Het is in ieder geval handig om een vibrator te kopen met verschillende vibratiestanden en ritmes. Dan kun je op die manier ontdekken wat je het lekkerst vindt.

Let erop dat de vibrator die je koopt gemaakt is van body safe siliconen en niet vol zit met giftige weekmakers. Alle vibrators op onze webshop zijn van veilig materiaal gemaakt. Ga voor kwaliteit, ook al betaal je dan wat meer. Goedkope vibrators zijn snel stuk, maken veel herrie en zijn niet erg effectief. Mocht je er nou helemaal niet uitkomen, stuur ons dan een mailtje en wij helpen je de juiste keus maken!

 

Kan ik beter een vibrator kopen die oplaadbaar is of eentje die werkt op batterijen?

Tegenwoordig lijkt het alsof een vibrator op batterijen ‘slechter’ is dan een oplaadbare vibrator. Dat is zeker niet waar. De nieuwst en meest innovatieve vibrators worden tegenwoordig allemaal gemaakt om op te laden, maar dit betekend niet dat degene die op batterijen werken slechter zijn. Het verschil tussen de twee is de prijs en de kracht. Vibrators die op batterijen werken zijn vaak goedkoper, alhoewel je hierbij altijd batterijen bij zou moeten kopen. Daarnaast zijn oplaadbare vibrators vaak wat krachtiger dan vibrators die op batterijen werken. Daarbij is het gewoon lekker makkelijk om je vibo even aan de oplader te leggen zonder dat je weer naar de winkel moet. Lekker snel weer te gebruiken ;).

 

Hoe weet ik zeker of de vibrator stil is?

Als een vibrator veel herrie maakt ben je al gauw snel afgeleid en daardoor raak je minder snel in de ‘mood’ of voel je je niet op gemak als er iemand anders in de kamer naast je ligt. Daar zit niemand op te wachten. Helaas bestaan compleet stille vibrators nog niet. Ze zullen dus altijd een beetje geluid maken. Het geluid dat een vibrator maakt heeft vaak te maken met de kwaliteit van de vibrator. 50 dB of minder is het niveau dat fabrikanten als ‘fluisterstil’ omschrijven. Boven de 50 dB zal de vibrator dus wat meer geluid maken.

Vind je het belangrijk om een hele stille vibrator te hebben? Kies dan niet voor een vibrator met 2 motoren. Ook wand massagers met een krachtige motor produceren veel geluid. Een fluisterstille vibrator op onze webshop: WHATEVER FLOATS YOUR BOAT.

 

Werken koppeltoys echt?

Het antwoord op deze vraag is: Ja! Fabrikanten komen met steeds betere en innovatieve producten die goed werken om samen te gebruiken! Neem bijvoorbeeld Thor’s Hamer van FeelzToys of de Koppelvibrator van LELO. Hoe leuk is het om samen te kunnen genieten van heerlijke vibraties.

Side note: Elke vrouw heeft een ander lichaam en dus is ook bij iedereen de afstand tussen de clitoris en de vagina anders. Koppeltoys zullen dus niet bij iedereen hetzelfde effect hebben.

Hoe maak ik een vibrator schoon?

Het schoonmaken van sextoys na gebruik is superbelangrijk. Zo zorg je ervoor dat alle bacteriën verwijderd worden en geen kans meer is voor het ontstaan van infecties. Voor het schoonmaken van de vibrator koop je een toycleaner. Zo blijft de vibrator langer mooi en veilig. De toycleaner GREEN van Intimate Earth is gemengd met de natuurlijke reinigende ingrediënten zoals tea tree olie, lavendel olie en natuurlijke anti bacteriële ingredient Guava Bark. De reiniger is vrij van Triclosan en alcohol, waardoor het zo zacht mogelijk is voor elk speeltje en materiaal. Veilig om te gebruiken op elk speeltje!

Kan een vibrator verslavend zijn?

Dit is een veel gestelde vraag. Of kan ik na een vibrator nog genieten van seks? Ten eerste: een vibrator is niet verslavend, maar een vibrator kan je wel goed helpen bij het krijgen van een orgasme. Het kan dus wel zijn dat je hem er voor het gemak snel bij pakt. Dat is niet altijd even handig. Ook hier geldt: variatie is belangrijk. Gebruik niet altijd de vibrator, en gebruik hem niet altijd op dezelfde manier.

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

0
Cosmopolitan