Het blijkt dat je door seks met het licht uit meer geniet van de seks. En hier zijn meerdere manieren voor. Ook is er bewezen dat mannen liever seks hebben met het licht aan. Wij zijn in de war. Wat moeten we doen?

Seks met het licht uit

Volgens Lotte Lust zijn er meerdere redenen waarom wij vrouwen meer genieten van de seks als het licht uit is, bijvoorbeeld voor de onzekere of verlegen dames onder ons. Met het licht uit hoef je er niet over na te denken hoe je vetrolletjes erbij liggen bij dat ene standje en zal je je meer op je gemak voelen.

Soms is het, hoewel je gek bent op je vriend, ook weleens lekker om te fantaseren! Voel je niet schuldig want iedereen doet het. Als het licht uit staat is het wat makkelijker om te fantaseren dat je met Magic Mike in bed ligt. Ook zorgt het licht uit ervoor dat je minder snel afgeleid wordt. Bijvoorbeeld een troep in de kamer of de klok die aan de muur hangt kunnen voor afleiding zorgen.

Het grootste voordeel van seksen met het licht uit is dat mannen het op die manier langer kunnen volhouden. Mannen zijn gevoelig voor visuele prikkels. Dit helpt je natuurlijk als je hem in bed wil lokken, maar het zorgt er ook voor dat hij sneller klaarkomt. Als je dus zo lang mogelijk wil genieten van jullie sessie, doe het licht uit!

Seks met het licht aan

Volgens Flair hebben mannen juist liever seks met het licht aan. Dit hebben ze onderzocht aan de universiteit in Sienna. Onbewust zouden mannen veel beter presteren als ze seks hebben in het licht.

Dat komt hierdoor: fel licht, zorgt voor een toename van het mannelijk hormoon testosteron waardoor mannen ‘betere’ seks kunnen hebben. Dat beweerden tenminste de mannen die meewerkten aan het onderzoek van de universiteit. Of de seks echt beter was, is natuurlijk relatief – aan de bedpartners van de mannen werd namelijk niets gevraagd.

Eigenlijk is de afweging dus: langere seks, of betere seks. Het is denk ik maar net waar je zin in hebt. Onze tip: wissel af. Afwisseling is voor je seksleven überhaupt al nummer 1 om het spannend en interessant te houden. Doe de ene keer waar hij zin in heeft en de andere keer waar jij je fijn bij voelt!

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0