Na een avondje uit lopen we samen op straat, op weg naar huis. We hebben ons net iets te koud gekleed voor de tijd van het jaar, maar je blote schouders betoveren me. Van de kou voelen we weinig aangezien we allebei een aantal drankjes op hebben. We hebben een leuke avond gehad en zijn allebei nog aan het nagenieten. Onderweg naar huis lopen we langs een grote boom. Als we vlakbij de boom zijn, stop ik en ik pak je beide handen vast. Ik kijk je diep in je mooie ogen aan en breng mijn hoofd naar voren, richting  je gezicht. Zachtjes zoen ik je op je zachte warme lippen, ‘hmmm, wat ruik je lekker..’

Langzaam verandert mijn kus in een tongzoen, die steeds heftiger wordt. Terwijl ik je innig zoen, pak ik je vast en draai je langzaam om en duw je met je rug tegen de dikke boom aan.

2 zielen, 1 gedachte

Helemaal niks kan ons op dit moment nog schelen. 2 zielen, 1 gedachte; ‘Ik wil je! Nu!’ We blijven elkaar intens zoenen. Ik voel mijn lichaam van binnenuit warm worden, zo warm dat het me niks meer uitmaakt dat jij mijn shirt uittrekt.
Op mijn beurt, trek ik jouw bloesje over je hoofd uit en ik druk mijn warme lijf tegen de jouwe. Dit keer zoen ik je in je nek terwijl mijn handen je stevig vastpakken bij je rug. Ik hoor je kreunen.. Daarna glijden mijn handen omhoog over je rug en langzaam naar de voorkant via de bandjes van je bh. Oh wat ben je sexy!

Heel even voel ik eronder hoe opgewonden je bent

Mijn lippen dwalen vanaf je nek af naar je mond om je te zoenen. Inmiddels zijn mijn handen aan de voorkant op je borsten aanbeland. Voorzichtig knijp ik er in, hmmm! Ik voel hoe je ademhaling versnelt, net als die van mij. Mn handen glijden verder af naar beneden richting jouw rokje. Heel even voel ik eronder hoe opgewonden je bent. Met een hand in je nek zoen ik je nog een keer heel intens en met de andere hand schuif ik je rokje iets omhoog. Dan gaan beide handen onder je rokje, op je billen en ik til je in een beweging op tegen de boom.

Ik kan mezelf niet meer bedwingen

Met je benen aan weerszijden van mijn heupen sta ik nu tegen je aangedrukt. Je voelt hoe hard ik ben. Onze hartslag en ademhaling zijn inmiddels weer een paar versnelling hoger dan daarvoor. Ik druk mijn gezicht tussen je warme borsten terwijl jij een kant van je bh opzij schuift. Ik kan mezelf niet bedwingen en ik langzaam beweeg ik met mijn tong over je borst richting je tepel. Voorzichtig lik en zoen ik je tepel en ik merk dat je ervan geniet.

Wat ben je lekker..

Terwijl ik je nog tegen de boom aangedrukt houd, laat ik langzaam mij broek zakken. De kou kan mij niets schelen, er is maar een ding dat ik wil en dat ben jij! Behendig schuif ik je string een stukje opzij en glijd ik langzaam bij je naar binnen. Ow wat voelt dat goed! Terwijl ik langzaam heen en weer ga, zoen ik je en hoor ik je zachtjes kreunen. Met een hand pak ik je bil vast en knijp erin, met de andere hand pak ik je haar vast en trek er zachtjes aan. Ik verhoog het tempo en merk dat je harder gaat kreunen.

Ik voel hoe je benen steeds meer gaan trillen

Ik houd het tempo aan en voel hoe diep ik in je stoot. Hmm heerlijk, ik wil niet dat het stopt. Wat ben je lekker, fluister ik in je oor.. Ik merk dat je steeds meer opgewonden raakt en je fluistert terug in mijn oor dat je bijna gaat komen. Ik voel hoe je benen steeds meer gaan trillen in mijn armen terwijl ik hard blijf stoten. Je benen trillen steeds heftiger en heftiger en je ademhaling stijgt nog meer. Ik ga nog even zo door en voel en hoor dan hoe je al schokkend en trillend klaarkomt in mijn armen. Ik zoen je zacht terwijl je nog wat na schokt en hijgt.

Hopelijk een ronde twee

Inmiddels ben ik zo opgewonden geworden van jou dat ik weinig nodig heb om ook tot mn hoogtepunt te komen. Ik stoot nog een aantal keren hard en diep waarna ik het tempo verlaag en schokkend en zacht kreunend in je klaarkom. Hmm wat lekker was dit! Na nog een laatste zoen, kleden we ons snel weer aan als we in de verte mensen aan zien komen lopen. Met een ondeugende lach op onze gezichten, lopen we naar huis. Hopelijk een ronde twee…?

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
Roos & Marilyn