In mijn la zoek ik naar rode lingerie

‘Hoe laat ben je hier?’
‘Ik sta nu op het station. De trein gaat over tien minuten, dus binnen een uur ben ik er wel.’
‘Tot zo dan.’
Ik hang op en ga als een razende door mijn kamer heen. Ondanks dat ik maar één kamer heb, weet ik het altijd binnen no-time voor elkaar te krijgen om er een bende van te maken. Alle vieze was verdwijnt in de wasmand. Alle vaat en eetpapiertjes verdwijnen naar de keuken en de prullenbak en nadat ik dat gedaan heb, heb ik zelfs nog tijd om te douchen.
Uit mijn kleine inloopkastje haal ik een grijs geribd jurkje met lange mouwen en een zwarte panty.
In mijn la zoek ik naar rode lingerie en ik vind een setje wat Ramon nog niet gezien heeft.

Net wanneer ik naar de badkamer wil lopen, hoor ik de deur dichtgaan en gaat hij op slot.
Shit, Marie is thuis. Lange leve huisgenoten.
Ik hoop dat ze op tijd klaar is met douchen en ik hoop nog meer dat ze zo weggaat.

Het wordt een snelle douche en wanneer ik in de keuken ben om de lunchspullen te pakken, staat Marie ineens achter me.
‘Zo, wat ruik jij lekker Fleur.’
‘Ja, Ramon komt zo langs dus ik moest even zorgen dat alles toonbaar is.’
‘Oeh, komt je lover langs?’ plaagt ze me.
‘Het is mijn lover niet, we zijn gewoon friends with benefits.’
‘Ja hoor, Fleur. Alleen vrienden.’
Voor mij is Ramon zoveel meer dan gewoon een vriend, waar ik wanneer het uitkomt de geweldigste seks ooit mee heb. Ik kan helemaal uitkijken naar zijn komst en zelfs na vier jaar, want zolang zien we elkaar al, ben ik nog steeds een verliefd schoolmeisje, wanneer hij me weer achterlaat.

Ramon trekt me al op schoot

Marie en ik drinken een kopje thee en ondertussen houd ik de klok goed in de gaten. ‘Maar wat ga jij vandaag doen?’
‘Oh, niet zoveel. Lekker thuis rommelen. Mijn vriendinnetje Bella komt zo langs.’
Oh, top. Dan moeten we ons ook nog in gaan houden.
‘Leuk’, lieg ik, want ik baal. Ik heb Ramon al drie weken niet gezien en de afgelopen vier dagen hebben we elkaar gek gemaakt met foto’s, appjes en telefoonseks.

Een kwartier later staat Ramon voor de deur. Hij draagt een donkere spijkerbroek en een grijs shirtje. Het is geen speciale outfit, maar toch gaat mijn hart sneller kloppen, wanneer ik hem in zijn stralende bruine ogen aankijk. Marie zit nog steeds in de keuken en moet ons gekus vanuit daar horen.
Even nadat Ramon en ik naar de zolder zijn gelopen, waar mijn verdieping is, hoor ik de trap weer. Marie en haar vriendin kletsen en lachen hard.

Great, weg erotische spanning.
Ramon en ik eten onze broodjes op, terwijl we kletsen over van alles en nog wat. Alles wat hij zegt, klinkt interessant en ik vraag me af of hij me ooit zal gaan vervelen.
We ruimen onze spullen op en zetten een film aan.
Het intro van de film is nog niet afgelopen of Ramon trekt me al op schoot.

Ik zie de bolling in zijn boxer

‘Kom eens bij me zitten.’
Ik klim bovenop hem en sla mijn armen om zijn nek. Zijn handen glijden over mijn rug en hij trekt me dichter naar zich toe. Ik voel zijn lippen op de mijne en open mijn mond. Ik sluit mijn ogen en voel hoe zijn tong me opeist.
Mijn knieën worden week en alleen in deze heerlijke zoen kan ik me al helemaal verliezen.

Hij kijkt me tussendoor even aan en zonder een woord te hoeven wisselen weet ik wat hij wil. Ik sta op en trek mijn jurk uit. Ramon zijn handen glijden over mijn panty en hij geeft me een tik op mijn billen. Langzaam trekt hij mijn panty uit, terwijl hij zachte kusjes drukt op mijn lies en bovenbenen. Elke aanraking van hem zorgt ervoor dat ik in vuur en vlam kom te staan. Met zijn vingers streelt hij langs mijn string en likt en zuigt op de plek waar zijn vingers zijn geweest. ik voel mezelf nat worden. Wat wil ik hem graag.

Wanneer hij even op adem moet komen, trek ik hem snel uit zijn shirt.
‘Zo, heb je gesport.’ Een sixpack, die eerder nog niet te bekennen was, komt tevoorschijn.
Ik zie hem glunderen en weet dat hij me extra gaat verwennen, nu ik hem gecomplimenteerd heb.
Hij maakt zijn riem en de knopen van zijn broek los. Ik zie de bolling in zijn boxer en ga op mijn hurken voor hem zitten. Ik help hem uit zijn spijkerbroek en kneed zijn ballen.
Wanneer ik over zijn harde lul wrijf, hoor ik hem zachtjes kreunen boven me.

Zijn handen glijden over mijn bijna naakte lichaam

Ramon tilt zijn billen omhoog en trekt zijn onderbroek uit. Zijn pik staat overeind en ik kan haast niet wachten om hem in me te voelen.
‘Ga eens staan.’ Ramon klinkt hees. Hij schraapt zijn keel en ik doe wat hij zegt, zonder mijn blik van zijn enorme geslacht te verliezen.

Hij tilt zachtjes mijn kin op en zie de lust in zijn ogen. Ruw zoent hij me en zijn handen glijden over mijn bijna naakte lichaam, terwijl mijn hand op zoek gaat naar zijn grote lul.
Ik pak hem in mijn hand en trek er met zachte bewegingen aan, terwijl ik zijn eikel tegen mijn onderbuik voel.
Zijn hand verdwijnt in mijn string en hij voelt hoe nat hij me heeft gemaakt. Hij wrijft over mijn clitoris en ik kreun in zijn mond.
Ineens trekt hij zich van me weg en tilt me op. Ik gil en moet hard lachen.
Gelijk daarna sla ik mijn hand voor mijn mond. Shit, Marie.

Ramon neemt me mee naar mijn bed en legt me daar voorzichtig neer. Behendig trekt hij mijn string uit en ik help hem door mijn bh los te maken. Hij kruipt over me heen en ik spreid mijn benen. ik voel zijn eikel tussen mijn natte lippen.
Ramon kust mijn hele lijf en ik sluit mijn ogen om me aan hem over te kunnen geven.
Zijn zachte likjes en kusjes laten een spoor achter en doen me verlangen naar meer.
Hij likt langs mijn schaamlippen en zuigt op mijn clitoris. Met mijn handen grijp ik de dekens vast en binnensmonds laat ik een kreun ontsnappen.

Met een snelle beweging is hij in me

Hij neemt alle tijd om mij te laten genieten en zijn vingers en tong spelen een magisch spelletje, wat me met de seconde geiler maakt. Wanneer ik het niet meer houdt, trek ik hem omhoog en zoen hem op zijn mond. Ik proef mijn eigen geiligheid en duw mijn bekken omhoog. Zijn eikel drukt tegen mijn opening en met een snelle beweging is hij in me.
Ik voel mijn lichaam samentrekken en ik moet wennen aan zijn grootte. Al snel kan ik me ontspannen en begint hij langzaam in en uit me te bewegen.

‘Oh, je voelt zo heerlijk’, fluistert Ramon in mijn oor. Ik kus hem in zijn nek en weet dat hij daar helemaal gek van wordt. Zijn gekreun wordt luider en zijn bewegingen harder.
Ik sla mijn hand voor zijn mond. ‘Sst, Marie is er nog.’
‘Godver, ik weet het.’ Lacht hij

Hoe harder ik kreun, hoe harder hij in me stoot

De spanning bouwt zich op in mijn lijf en ik moet zo mijn best doen om me in te houden. Dan hoor ik ineens beneden een deur open en dicht gaan. Ik knijp in zijn arm en stil luisteren we naar de voetstappen die van de trap af gaan. De voordeur gaat open en even later valt hij dicht.
‘Yes, we zijn alleen.’

Alsof dit het startschot is, van waar wij beiden op hebben gewacht, stoot Ramon hard in me. Met elke stoot voel ik hem steeds dieper in me. Ik kreun hard. Hoe harder ik kreun, hoe harder hij in me stoot.
Ik pak met beide handen zijn billen beet en beweeg mee op zijn tempo. Zijn ademhaling wordt harder en ook Ramon voelt dat hij zich niet in hoeft te houden.
Mijn lichaam tintelt en niet veel later kom ik met een harde kreun klaar.
Ramon stoot sneller en harder en met een dierlijk geluid, stort hij zich in me leeg.

Hij valt over me heen en we liggen nog na te hijgen, wanneer ik mijn telefoon hoor gaan. Ik kijk op mijn scherm en zie een berichtje van Marie.
‘I’m still here and I heard everything!’
Met het schaamrood op mijn kaken laat ik Ramon mijn berichtje lezen. Hij kijkt me met grote ogen aan en gooit dan mijn telefoon op het kussen. Hij trekt me naar zich toe en kust mijn tepel.
‘Zou ze nog blijven hangen voor de tweede ronde?’

Cynthia

Schrijfster van erotische verhalen.

Leave a Comment

0
WIJ MOGEN WEER!KINKY ME SOFTLY