Je hebt een drukke stressvolle dag gehad. Zodra we in de slaapkamer zijn kun je alles van je afgooien. Ik begin je ruig te zoenen en ruk je blouse open. Alle knoopjes vliegen rond de kamer. Jouw harde tepels komen tevoorschijn door je kanten bh. Ik trek mijn shirt uit en voor je het weet leg ik je op het bureau.

Ik trek je broek omlaag en kruip in je slipje. Je voelt hoe mijn twee vingers je strelen en vervolgens tergend langzaam bij je naar binnen gaan. In een ritmisch tempo vinger ik je helemaal kletsnat. ‘Pijp me’ fluister ik in je oor. Je stapt van het bureau af en gaat op je knieën zitten. Je trekt m’n broek en boxer uit en neemt snel m’n keiharde lul in je mond. Eerst langzaam en dan harder en dieper. En nog een keer, en nog een keer. “Het is zo geil als je dat doet”, fluister ik. Ik pak je haar strak vast, trek eraan en beweeg met m’n heupen naar voren.

Dan wil ik je hard nemen. Je gaat staan en we staan voor een paar seconde oog in oog, ons verlangen naar elkaar is af te lezen van onze gezichten. ‘Ik wil dat je me zo hard neemt in mijn natte kutje’ zeg je tegen me. Ik pak je op bij je billen en duw je ruig tegen de muur aan. Je slaat je benen om m’n middel en je voelt hoe mijn lul langzaam bij je naar binnen glijdt. Ik begin langzaam te stoten en je kan niet anders dan het kreunen van genot.

Ik raak met m’n lippen en handen ook precies de juiste plekjes op je lichaam waardoor het niet lang meer zal duren voordat je je helemaal verliest. Als je op het punt staat om klaar te komen zet ik je neer en neem ik je weer mee naar het bureau. Ik draai je om en met één duw lig je met je buik op tafel en je billen hoog naar mij toe gericht. Ik sla je subtiel op je bil en je kreunt het uit van opwinding.

Dan pak ik je haar vast en stoot hard bij je naar binnen. Ik stoot lekker hard en diep. Je benen beginnen te trillen en kreunend kom je klaar. Ik draai je snel om met je rug op tafel waarbij je borsten klaarliggen voor hun verassing. Ik kijk je diep in je ogen aan, help even mezelf en voor je het weet spuit ik, al kreunend, je borsten helemaal onder.

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
Morning stretchSunday Sanctuary Sleep