Je bent alleen thuis en hebt een lange drukke dag achter de rug. Om een uur of 20:00 bel ik bij je aan. Je doet de voordeur open en zonder een woord gezegd te hebben, stap ik door de voordeur naar binnen.

Ik loop op je af, sluit m’n ogen en zoen je voorzichtig op je zachte lippen. Tegelijkertijd streelt mijn hand langzaam door je haar en glijdt via je rug naar beneden. Met beide handen pak ik je billen en knijp er voorzichtig even in.
Het zachte kusje op je mond gaat over in een innige tongzoen waarbij ik af en toe zachtjes op je onderlip bijt om je te plagen. Al zoenend duw ik je naar achteren tegen het dressoir in de gang. Mn beide handen pakken je billen weer stevig beet en ik til je op het dressoir.

mijn handen glijden langzaam via je borsten naar beneden

Mn lippen dwalen af van je mond en gaan richting je nek waar ik je voorzichtig kusjes begin te geven. Af en toe bijt ik zachtjes in je oorlel om aan te geven hoe graag ik je wil. Terwijl ik dit doe, glijden mijn handen langzaam via je borsten naar beneden en belanden uiteindelijk op je dijbenen. Ik streel je zachtjes en zo nu en dan verdwijnen mijn handen onder je rokje.

Voordat mijn handen je benen weer verlaten, zoen ik je heel intens en trek vervolgens je topje uit over je hoofd. Vervolgens maken mijn handen heel handig je bh los en wederom dwalen mijn lippen van de jouwe af. Dit keer verplaatsen mijn lippen zich richting je borsten en begin ik ze zachtjes te kussen en te likken.

Mijn handen verdwijnen weer onder je rokje en voel ik hoe nat je bent. Je ademhaling versnelt op het moment dan mijn vingers heel zachtjes over je slipje gaan. Ik stop heel even en kijk je diep in je ogen aan. Ik voel hoe je spanning stijgt, net als die van mij.

Nog even geduld..

Ik til je op, zet je neer en trek je slipje uit. Voorzichtig glij ik met m’n vingers langs ik voel dat je met jouw heupen aangeeft dat je wil dat ik bij je naar binnen ga. Hierop trek ik mijn hand terug, even geduld nog….

Ik trek m’n hand langzaam terug, terwijl ik je weer innig zoen. Ik voel hoe groot je verlangen is en ik pak je hand en begeleid hem langzaam naar beneden over mijn broek, zodat je kan voelen dat ik net zo opgewonden ben als jij. Vervolgens laat ik je hand los in de hoop dat je de weg zelf verder zult vinden. Mijn handen vervolgen hun weg voor de tweede keer richting je borsten, waar ze ze zachtjes beginnen te strelen en te masseren. Mijn lippen dalen wederom af naar beneden en ik begin je tepels te likken en te zoenen…

Ik pak met mijn beide handen je bovenbenen en duw ze langzaam uit elkaar

Inmiddels hebben jouw handen mijn broek weten te openen en je voelt nu nog beter hoe hard ik ben. Ook jij kunt je niet inhouden om hem stevig beet te pakken en je begint hem af te trekken. Heel lang duurt het niet want allebei willen we maar 1 ding en dat is elkaar. Ik trek mijn broek verder uit en pak met mijn beide handen je bovenbenen en duw ze langzaam uit elkaar. Ik zie hoe jij je ogen sluit en er verschijnt een kleine glimlach op je gezicht van voorpret en genot. Ik begin je weer zachtjes te zoenen en terwijl ik dat doe, voel je hoe ik langzaam bij je naar binnen glijd…

Heel voorzichtig ga ik heen en weer. En bij elke beweging dat ik bij je naar binnen ga, ga ik steeds iets dieper. Ik hoor dat je ademhaling versnelt, het teken voor mij dat je geniet. Voorzichtig ga ik steeds sneller en sneller heen en weer. Ik merk dat hoe sneller en dieper ik beweeg, ik je steviger beetpak…

mijn opwinding gaat bijna door het plafond

Mijn handen bewegen zich over je half ontblote lijf en mijn opwinding gaat bijna door het plafond. Ik moet langzamer aan doen.. Ik stop, zoen je heel intens en pak met mijn rechterhand je haar stevig vast. Ik fluister in je oor hoe geil je me maakt en glijd ondertussen uit je. Mijn hoofd daalt langzaam, al kussend over je hele lijf, af en ik duw je dijen wederom zachtjes uit elkaar. Heel voorzichtig begint mijn tong een weg te banen langs de binnenkant van je rechter dijbeen.Langzaam maar zeker kom ik steeds dichterbij en belanden mijn lippen en tong op jouw lippen. Ik begin je te verwennen door je te likken. Eerst langs, daarna over je clit.

Ik merk dat je het fijn vindt, heel fijn zelfs en je pakt met je beide handen mijn hoofd om aan te geven dat je meer wil. Gehoorzaam als ik ben, geef ik je wat je hebben wil en mijn tong gaat twee versnellingen hoger over je clit heen en weer.

je zegt me dat je zo gaat komen

Af en toe stop ik even en laat ik mijn tong bij je naar binnen glijden. Maar dit is niet voor lange duur want al gauw vind ik mn weg naar je clit weer en streelt mijn tong jou weer van boven naar beneden en weer terug. Ik voel hoe je af en toe schokt. Steeds sneller volgen deze schokken elkaar op en je zegt me dat je zo gaat komen….

“Kom maar”, zeg ik. Ik heb het nog niet gezegd of ik voel hoe alle spieren in je lijf samentrekken. Al zuchtend en zacht kreunend kom je klaar, waarna je nog een paar keer naschokt van genot. Heel teder geef ik nog een paar kusjes op je clit voordat mijn hoofd zich weer omhoog beweegt, opzoek naar je zachte mond….

We beginnen weer heerlijk te zoenen en ik voel hoe je handen afdalen op zoek naar mijn pik. Het is overduidelijk dat je meer wilt en we gaan verder waar we waren gestopt. Ik glij weer voorzichtig bij je naar binnen, maar omdat je inmiddels zo nat bent, kan ik direct al beginnen met langere stoten die zich steeds sneller opvolgen.

Het enige dat telt zijn wij

Steeds harder en dieper zijn de stoten en mijn spanning stijgt nog meer dan kort daarvoor. Door het stoten, bonkt af en toe het dressoir tegen de muur maar dat kan ons weinig schelen. Het enige dat telt zijn wij. Weer stijgt jouw ademhaling en ik voel hoe je geniet bij elke stoot die ik maak. Ik merk dat ik er zelf ook meer en meer opgewonden van word en voel dat ook ik bijna ga komen….

Zachtjes fluister je in mijn oor dat ik voor deze ene keer in je mag komen. Ik kijk je ondeugend en indringend aan en voel dat ik nu echt bijna ga komen. Voorafgaand aan nog een aantal harde en diepe stoten, spannen mijn spieren zich aan en kom ik hijgend en zacht kreunend in je klaar. Je voelt hoe diep ik in je zit en hoe mijn lichaam zich aanspant en weer ontspant met korte schokken.

Vermoeid maar voldaan zoek ik jouw mond met die van mij op en begin je teder te zoenen. We moeten allebei even bijkomen van onze inspanning maar wat was het lekker en fijn. Mijn handen gaan, terwijl we zoenen, meerdere malen door je lange haren heen. Tot slot fluister ik in je oor: “Lekkerding…”

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
In bedGirl in bed