ONVERWACHT BEZOEK

Eigenlijk zou ik hem over twee weken pas weer zien. Mijn fuckbuddy, die mij op afstand wil houden. Hij weet dat ik gevoelens voor hem heb, maar kan die niet beantwoorden. Meestal moet ik best hard mijn best doen om met hem af te spreken, maar gisteren begon zijn dag met een foto van mij in alleen een BH. Wat had ik zin in deze man, en andersom ook blijkbaar.
Nog voordat ik klaar was met werken, wist ik dat hij ‘s nachts langs zou komen. Nadat ik glad en schoon onder de douche vandaan kwam, kreeg ik een berichtje dat hij mijn kant op kwam, maar dat hij alleen wilde knuffelen. Hij was moe en had geen zin in seks. Mijn binnenste was licht teleurgesteld. Ook al hou ik ook wel gewoon van knuffelen. Het liefst toch wel met een piemel in mijn kut.

Mijn zwarte kanten lingeriesetje had ik omgeruild voor een lang shirt, waar mijn billen net onderuit kwamen. Ik deed de kaarsjes aan in mijn slaapkamer en ging op bed liggen. Klaar om ‘geknuffeld’ te worden. Toen ik de deur open deed voor hem, zag ik zijn ogen over mijn lichaam glijden. En ik wist dat hij het nog moeilijk zou krijgen om zijn eigen afspraak na te komen.

Op de bank dronken we thee en kletsten we over onze dag. Hoe vreemd hij zich soms kan gedragen over de app, hoe lief en leuk hij altijd is als ik hem weer zie. Toen hij uitgebreid begon te gapen, pakte ik zijn hand. Ik trok hem overeind en hij volgde mij de trap op. Halverwege de trap, voelde ik een stevige tik op mijn billen. ‘Mmm, dat doe je expres hè?’
Onschuldig keek ik hem aan. ‘Wat bedoel je precies?’ En daarbij trok ik mijn shirt nog niet iets hoger.

Éen van onze zogenaamde regels is dat in bed altijd de kleren uitgaan. En deze leef ik telkens maar wat graag na. Ik plofte neer op het bed en zag hem genoeglijk naar me kijken.
Ik kronkelde onder hem en trok langzaam mijn shirt uit. Zijn ogen werden groot, toen hij zag dat ik niks anders aan had.  Snel dook hij over me heen en zoende me op mijn mond.
Zijn handen gleden over mijn lichaam en vlug trok hij ook zijn eigen kleding uit.

We zoenden uitgebreid verder en ik voelde me nat worden van opwinding. Die likjes en strelingen wilde ik overal wel voelen. Ik dook onder de dekens, en zijn lul was al helemaal stijf. Ik likte licht, plagend over zijn eikel. Ik voelde zijn lichaam schokken en ging door met likken. Ik sloot mijn lippen om zijn lul, en ik hoorde hem kreunen.
Wat een heerlijk gevoel is dat, als je iemand zo kan laten genieten. Hij genoot van mijn tong en lippen, en ik genoot ervan zijn lul in mijn mond te hebben. Hij draaide me onderste boven, zodat hij onder me kwam te liggen. Hij likte me, en ik voelde mijn binnenste samentrekken. Dit was zo geil. Ik klom van hem af, en ging naast hem liggen. Hij zoende me gelijk en ik kon proeven hoe geil hij me gemaakt had. Hij keek me ondeugend aan en dook toen weer naar beneden. terwijl ik tegen mijn bed aan leunde en kon zien wat hij deed. Hij likte en zoog, en ik voelde van binnen alles tintelen.
Hij plaagde me met zijn vingers, maar ging niet bij me naar binnen. ik verlangde ernaar om hem in me te voelen. Mijn ademhaling werd onregelmatig en mijn benen begonnen te trillen. Voor ik het wist had ik een heerlijk orgasme.

Hij gaf me maar een paar seconden om daarvan bij te komen en ging door met beffen. Hij wisselde zijn snelle likjes af, voor lange halen. En ik voelde zijn tong bijna bij me naar binnen glijden. Mijn verlangen naar hem werd bijna ondraaglijk en dat moet hij ook gevoeld hebben. Hij kwam overeind en met één harde stoot was hij in me. Hij bewoog langzaam in en uit me, en ik voelde hoe hij me vulde met zijn harde lul. We gingen helemaal in elkaar op en ik vergat alles om me heen.

Hij versnelde zijn tempo en ik voelde hem in me nog harder worden.

Hij draaide me om, gaf me een harde tik op me billen en stootte hard bij me naar binnen.

Hij krabde met zijn ene hand over mijn rug en liet me daardoor kronkelen, terwijl hij met zijn andere hand over mijn gevoelige clitoris wreef. Ik bepaalde het tempo en dat vonden we beide maar wat geil. Hij bleef wrijven en stoten tot ik mezelf verloor in weer een heftig orgasme.

Ik keek ondeugend achterom en zag hem genieten van zijn uitzicht. Hij zei: “waarom ben je zo mooi?” Toen pakte hij me met beide handen bij mijn heupen en neukte me zo hard tot hij klaar kwam. Ik zakte in elkaar en hij liet zich ook over me heen zakken. Hij streelde mijn wang en ik voelde zijn hart bonken tegen mijn rug. We hebben nog een half uur na liggen shaken en toen vielen we beide voldaan en uitgeput in slaap.

 

Wat hou ik toch van knuffelen met deze man!

Cynthia

Schrijfster van erotische verhalen.

Leave a Comment

0
BEDTIME STORIESMister Sweetspot Clitorale Vibrator