Mijn andere hand glijdt over zijn broek en de bolling die ik voel, geeft precies de reactie die ik wilde hebben..

Het is alsof ik overgeleverd ben aan hem

Hij streelt mijn wang met zijn andere hand en komt dichterbij met zijn gezicht. Hij kust mijn lippen en duwt zijn tong ruw bij me naar binnen. Ik kreun in zijn mond en laat mijn hand over zijn geslacht glijden. Hij houdt me tegen door mijn beide handen te pakken en vast te zetten boven mijn hoofd.

Het is alsof ik overgeleverd ben aan hem en alles wat hij met me wil doen. Onze zoen stopt, wanneer hij zijn hoofd wegtrekt en mij hunkerend achterlaat. Hij drukt kusjes in mijn hals en laat een spoor achter, steeds verder richting mijn borsten. Met gesloten ogen geniet ik van zijn aanraking en laat me verrassen door zijn volgende stap. Anders dan ik had verwacht, laat hij me los en doet hij een stap naar achter.

In zijn ogen lees ik de opwinding en mijn blik glijdt naar zijn broek, die erom vraagt om uitgetrokken te worden. Ik laat mijn armen zakken en kijk hem afwachtend, maar uitdagend aan.
‘Kom.’
Stefan is zachtaardig, beleefd en zelfs redelijk romantisch. Maar wanneer hij geil is, ontwaakt er een beest in hem, dat niet meer doet aan alsjeblieft en dank je wel. En juist die combinatie vind ik altijd zo spannend.

‘Kleren blijven hier.’

Hij wil weglopen, maar bedenkt zich dan.
‘Kleren blijven hier.’
Ik voel me een pubermeisje, die voor het eerst seks gaat hebben en zich nog nooit voor een jongen heeft uitgekleed. Hij houdt van het spelletje, wanneer ik me onderdanig opstel. Maar ik ben in een plaagbui en te geil om daar geen misbruik van te maken. Hij heeft me talloze keren naakt gezien en ik weet precies welk plekje van mijn lichaam hij het mooist vindt. Ik draai me van hem weg en geef hem goed uitzicht op mijn achterwerk. Mijn sokken gaan als eerste uit en ik twijfel of mijn jurkje lang genoeg is om mijn billen te bedekken.

‘Wil je me even helpen met mijn rits?’ vraag ik gemaakt onschuldig. Ik kan er makkelijk zelf bij, maar zo heb ik, zonder dat hij het doorheeft, zelf de touwtjes in handen. Binnen een seconde staat hij aan mijn rits te trekken en direct glijden zijn handen over mijn blote rug. Mijn jurk zakt over mijn billen en valt op de grond. Hij kneedt mijn billen door mijn panty heen en kust me in mijn nek. Met de boord van mijn panty in mijn handen, buk ik voorover en voel mijn billen tegen zijn broek glijden. Hij wrijft zijn erectie tegen me aan en maakt met een snelle beweging mijn bh los.
ik laat de bandjes over mijn armen glijden en gooi mijn bh theatraal de kamer in.

Zijn vinger glijdt langs de stof van mijn string

Wanneer ik me omdraai, zie ik zijn gewillige blik over mijn lichaam glijden. Zijn ene hand kneedt mijn borst, terwijl hij me naar zich toetrekt. Hij zoent me en streelt de naakte plekjes van mijn lichaam. Zijn vinger glijdt langs de stof van mijn string en hij kreunt goedkeurend wanneer hij mijn nattigheid voelt.
‘Badkamer, nu.’

Het kostte ons moeite om normaal de trap op te lopen. Stefan loopt achter me en kan niet van me afblijven. Ik kan het huis van Stefan dromen en laat me gewillig de badkamer induwen. Stefan zet de kraan aan van het bad en laat mij het badschuim uitkiezen. Hij verdwijnt de kamer uit en ik spuit een flinke klodder bij de straal water. Het verandert in schuim en de geur brengt aangename herinneringen met zich mee. Ik trek mijn string uit en ga op zoek naar Stefan.

De macht die ik over hem heb bevalt me wel

Ik vind hem in de slaapkamer waar hij duidelijk gehaast zijn kleding aan het uittrekken is. Met zijn been in de lucht en zijn broek in zijn hand, stopt hij met hinkelen, wanneer hij mij ziet. Hij aanbidt me en de macht die ik over hem heb, bevalt me wel.
Langzaam loop ik op hem af. Hij komt dichterbij en pakt me bij mijn middel, wanneer hij de kans krijgt.
Ik sla mijn armen om zijn ontblote bovenlijf en voel zijn warmte tegen mijn borsten.

‘Hulp nodig?’ vraag ik uitdagend.
Hij schudt zijn hoofd, draait me om en gooit me op bed.
‘Blijf jij maar even liggen.’

Ik trek mezelf verder het bed op en spreidt mijn benen. hij kan zijn ogen niet van me afhouden en het wind me ontzettend op.
‘Dan kijk ik wel naar jouw kleine striptease.’
Stuntelend hijst hij zichzelf uit zijn broek en gooit die op de grond. Wanneer ik zijn erectie zie, krijg ik kriebels in mijn binnenste. Het is veel te lang geleden dat we elkaar hebben bemind en de gedachte aan wat komen gaat, maakt me giechelig.
Hij staat naakt voor me en leunt voorover. Op zijn knieën zakt hij op het bed en laat zich over me heen zakken.
Wanneer ik denk dat hij me gaat kussen, trekt hij zijn hoofd weg.

‘Speel met jezelf.’

Hij gaat voor me staan en houdt zijn lul in zijn hand. Ik kan mijn verbazing niet verbergen en kijk hem fronsend aan.
‘Speel met jezelf.’
Door de wijn klinkt dit als een slechte grap en ik schiet in de lach. Uit ervaring weet ik dat hij het sexy vindt om naar me te kijken als ik met mezelf speel, maar ik geniet er toch meer van als hij me ermee helpt.
‘Ik denk dat ik daar een beetje olie voor nodig heb.’
Zonder zijn geslacht los te laten, sprint hij naar het nachtkastje waar zijn babyolie staat. Hij draait de dop eraf en maakt een schijnbeweging. Dan draait hij de fles om en laat de druppels op mijn huid vallen. Het voelt koud aan en ik krijg direct kippenvel. Hij laat een plasje achter in mijn navel en maakt een cirkel, waarbij mijn beide tepels onder de olie komen te zitten. Vanaf mijn navel trekt hij een dun streepje en stopt bij mijn venusheuvel. Met een vermakelijke blik op zijn gezicht zet hij de fles terug.
To be continued..

Cynthia

Schrijfster van erotische verhalen.

Leave a Comment

0
Rianne’s Heart Vibe