Ik schrik wakker

‘Ja mevrouw. Die is totalloss.’ Ik kijk naar de auto die opgevouwen in een winkelkarretje ligt en ik weet dat dit niet kan kloppen. Ik probeer mijn vingers te bewegen en spreek mezelf in mijn hoofd toe.. ‘Word wakker, Holly. Dit is niet echt.’
Ik schrik wakker en schiet in één keer overeind. Mijn handen zijn klam van het zweet en mijn hart gaat tekeer. Ik kijk op mijn telefoon.
Shit, over vijf minuten gaat de wekker, tot zover mijn nachtrust. Snel spring ik onder de douche en vergeet mijn vage droom al gauw.
De extra tijd die ik heb door voor de wekker wakker te worden en het niet snoozen, zorgt ervoor dat ik in de make-up en met geföhnd haar de deur verlaat.
Hopelijk herkennen mijn oppaskinderen me, als ik zonder zwerverlook voor de deur sta.

Toch nog te laat door het trage verkeer, begroeten de kinderen mij. Moeder brengt de oudste naar school en de jongste blijft bij mij. ’s Morgens wil ze altijd chillen achter haar tablet en omdat ik best last kan hebben van een ochtendhumeur, vind ik dat helemaal niet erg. Ik zet een kop thee en bekijk de laatste berichten op social media.
Even over negen uur, gaat de deurbel. Ik doe open en zie een knappe, jonge man met donkere krulletjes staan. Hij heeft een vriendelijk hoofd en zijn ogen hebben iets ondeugends.

‘Goedemorgen mevrouw’

‘Goedemorgen mevrouw. Wij zijn de schilders van hiernaast, maar de eigenaar is al weg. Op de deur hangt een briefje dat hier de sleutel ligt.’
Mila komt met haar speen in haar mond in de deuropening staan.
‘Goedemorgen. Geen idee. Ik ben de oppas hier, maar ik zal even voor je kijken.’

Als een kip zonder kop loop ik de hal in, op zoek naar een sleutelbos. Op een schoteltje in de kamer, vind ik de sleutel. Snel werp ik een blik in de spiegel en ben blij dat ik vanmorgen zo mijn best heb gedaan. ‘Kijk eens.’ Demonstratief houd ik de sleutel omhoog. Zijn ogen glunderen en wanneer hij de sleutel van me aanpakt, raken onze vingers elkaar even aan. Een schok gaat door mijn lichaam.
‘Holly, filmpje kijken?’ Mila trekt aan mijn rode jurk en kijkt ongeduldig naar me.
‘Dank je wel, Holly. Ik ga maar aan de slag. Misschien zie ik je zo nog wel’, zegt hij en hij lijkt net zo te balen als ik, dat Mila ons onderbreekt.
‘Alsjeblieft en werk ze.’ Ik sluit de deur en drink snel mijn thee op.
‘Mila, je mag even je filmpje afmaken en dan gaan we even bij de schilder kletsen, voor we naar de winkel gaan.’

Een verlegen glimlach

De leuke schilder houdt de ladder vast en kijkt me verlegen aan, terwijl Mila onafgebroken kletst tegen zijn collega.
‘Holly, mogen ze een kopje koffie?’
Ik schiet in de lach. ‘Nou, die mannen moeten hard werken en kunnen bij de buren koffie drinken.’
‘Nou, helaas niet. Als de eigenaar niet thuis is, mogen wij er niet in’, zegt de blonde schilder op de ladder.
‘In dat geval zijn jullie uitgenodigd straks.’ Na de boodschappen lopen we weer langs de schilders en meer dan een verlegen glimlach, krijg ik niet van de knappe krullenbol.
De moeder van de kinderen stuurt een berichtje dat Mila bij een vriendinnetje mag gaan spelen. Vijf minuten later wordt ze opgehaald en heb ik de komende twee uur voor mezelf.

Ik spuit mijn luchtje op en knijp in mijn wangen voor wat kleur. Dan open ik de voordeur en kijk om het hoekje. ‘Ik ben nu kindloos en volgens mij is het wel tijd voor een bakje koffie.’ De knappe schilder kijkt smekend naar zijn collega. ‘Ga maar vast Juan, ik maak dit randje nog even af.’ Juan legt zijn spullen op de grond en loopt voorbij mij naar binnen. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan en ik voel mijn hart sneller kloppen. Afwachtend kijkt hij naar me, terwijl hij in de woonkamer staat.

‘Wil je melk en suiker in je koffie?’ vraag ik, iets minder dapper dan ik had willen klinken.
Hij komt op me afgelopen en pakt mijn handen beet, terwijl hij zijn blik niet van de mijne afwendt.
‘Ik ben helemaal niet zo geïnteresseerd in koffie, eerlijk gezegd.’

Ik voel zijn ademhaling tegen mijn lippen

Hij staat nu vlak voor me en ik voel zijn ademhaling tegen mijn lippen. Hij trekt me naar zich toe en zoent me hard. Ik open mijn mond en laat zijn tong op onderzoek uitgaan. Ik sluit mijn ogen en voel zijn stoppels kriebelen tegen mijn kin. Hij laat mijn handen los en pakt me vast bij mijn hals. Hij kneedt mijn nek en ik voel dat ik sta te trillen op mijn benen. Ik houd de blouse van zijn overal vast en voel zijn gespierde armen eronder. Abrupt stopt hij de zoen en kijkt me aan.
Van dichtbij ziet hij er een stuk jonger uit dan ik had gedacht. Hij heeft kleine sproetjes op zijn neus en van onder zijn lange wimpers kijkt hij me verleidelijk aan.

‘Komt voor elkaar meneer’

Hij kijkt me lachend aan en zegt: ‘Doe maar alleen met melk alsjeblieft. Jouw zoete smaak zal ik de hele dag blijven proeven.’
Ik voel mezelf rood worden en doe een stap achteruit. ‘Oké, komt voor elkaar meneer. En je collega?’
‘Zwart, geen poespas.’
Hij streelt mijn kaak en drukt nog een stevige kus op mijn lippen, voordat hij me naar de keuken laat lopen.

Twee uur later start ik mijn auto om Mila op te halen. Juan staat bij het raam en lacht naar me. Onderweg terug naar het huis, hoor ik mijn auto ineens een hard schrapend geluid maken. Ik durf bijna niet verder te rijden en met mijn gevarenlicht aan, ben ik blij als ik voor het huis sta. Juan komt naar mijn auto gelopen en opent mijn deur.
‘Gaat alles goed?’
De schijterd die ik altijd ben als het om auto’s gaat, is lichtelijk in paniek geraakt. Ik stap uit en begin te ratelen over een gek geluid en dat ik niet weet wat ik ermee aan moet. Juan helpt Mila uit de auto en ik open de voordeur voor haar.

‘Geen probleem. Ik breng je thuis’

Ze loopt naar Juan zijn collega en begint weer te kletsen. Juan pakt mijn schouder en zegt dat ik de pechhulp moet bellen.
Een uur later zie ik de monteur aan komen rijden. Een dikke man met grijze haren en vieze werkhanden stapt uit.
Juan is erbij komen staan en luistert mee naar het oordeel van de monteur. ‘Ja, meissie, daar ken je nie meer mee rije. Levensgevaarlijk.’ zegt hij met een plat Utrechts accent.
Ik zucht en steun en ga met mijn handen door mijn haar.
‘Je heb recht op vervangend vervoer. Dan ken je meerije met de monteur die je auto kom halen.’
‘Ik kan hier niet weg, ben aan het werk.’

Ik wijs naar Mila die nieuwsgierig tegen het raam gedrukt staat.
‘Geen probleem. Laat me je thuis brengen’, zegt Juan en hij knijpt in mijn hand.
‘Dank je wel.’

Thijs, de oudste wordt thuisgebracht en vindt het maar wat interessant om de sleepwagen te zien. Om half vijf, wanneer ik aan het koken ben, zie ik Juan aan komen lopen. Hij klopt op het raam en zegt dat hij klaar is met werken. We spreken af dat hij om zes uur terug komt, als ik klaar ben. Hij kust mijn hand en stapt dan in zijn werkbus.
De tijd vliegt voorbij en om zes uur komt moeder thuis. Na de overdracht kijk ik uit het raam, maar zie de bus nog niet staan. Licht teleurgesteld loop ik naar de bushalte. Ik kijk op mijn app hoe laat de bus verwacht wordt, wanneer er wordt getoeterd. Het raam van de zwarte Audi gaat open en ik zie Juan verbaasd naar me kijken.

Mijn hart gaat tekeer

‘Je ging er toch niet stiekem vandoor he?’ Zijn ogen glimmen en hij stapt uit de auto. Hij draagt een vale grijze spijkerbroek met een crème trui erop, waarin zijn gespierde armen goed zichtbaar zijn. God, wat een heerlijkheid!
‘Ik dacht dat je niet meer zou komen. Dus ik was naar de bus aan het lopen.’
‘Natuurlijk kom ik je halen. Dat had ik toch beloofd?’ Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar de passagiersstoel. Hij opent de deur en voordat hij hem weer dicht doet, geeft hij me een kus.

Mijn hart gaat tekeer en ik weet niet wat ik moet zeggen. Gelukkig houdt Juan me aan de praat en volgt mijn aanwijzingen naar huis. Hoe dichter we bij mijn huis zijn, hoe zenuwachtiger ik me voel worden. Hij stopt de auto voor mijn deur en pakt mijn hand, wanneer ik mijn gordel los probeer te maken. Ik kijk hem recht in zijn speelse ogen aan en hij brengt zijn gezicht dichterbij. Ik sluit mijn ogen en voel zijn zachte, volle lippen op de mijne. Zijn tong dringt bij me maar binnen en hij trekt me bovenop hem. Zijn handen zijn overal en ik open de knopen van mijn jas. Hij helpt me er, al zoenend, uit en klikt dan zijn eigen gordel los.

Ik krijg kippenvel onder zijn aanraking

‘Kom mee’ zeg ik hijgend en ik klim van hem af. Hij weet niet hoe snel hij uit de auto moet stappen en sprint naar mijn deur. Ik pak mijn sleutels en loop naar de voordeur, gevolgd door deze aantrekkelijke schilder. Ik heb de sleutel nog maar net omgedraaid of Juan stapt bij me naar binnen. Van zijn verlegenheid is niets meer te bekennen en zijn ondeugende ogen stralen nu pure lust uit. Hij sluit de deur en duwt me ruw tegen de muur. Ik laat mijn tas op de grond vallen en voel zijn lijf tegen me aan. Zijn handen glijden onder mijn jurk en ik krijg kippenvel onder zijn aanraking.

Al zoenend kleed ik hem uit. Wanneer ik zijn broek los heb, zie ik de bolling in zijn boxershort en wrijf eroverheen. Hij kreunt in mijn mond. Ik maak me los uit zijn greep, neem hem mee de woonkamer in en duw hem in de bank en loop naar het raam. Ik sluit de gordijnen en draai me om naar Juan. Verwachtingsvol kijkt hij me aan. Ik trek mijn jurk langzaam uit en gooi die naar hem toe. Hij grijnst goedkeurend en langzaam trek ik mijn laarsjes uit, zonder zijn blik te verliezen. Daarna trek ik mijn panty uit en draai me om. Zijn ogen prikken op mijn billen, wanneer ik buk om die uit te trekken.

Ik voel hem harder worden

In alleen mijn lingerie loop ik op hem af. Snel trekt hij zijn broek uit en gaat zijn trui over zijn hoofd. Wanneer ik vlak voor hem sta, sein ik hem omhoog te komen. Direct doet hij wat ik zeg en hij kust me. Met zijn handen pakt hij mijn billen en kneedt ze. Ik wrijf over zijn erectie en voel hem harder worden. Hij tilt me op en met beide benen aan één kant, laat hij zich achterover zakken op de bank. Hij kust mijn hals en laat een spoor achter naar mijn schouder en borst.

Mijn bh wordt losgemaakt en hij neemt mijn harde tepel in zijn mond. Hij zuigt hard en ik voel de tintelingen door mijn lijf schieten. Ik duw hem achterover en ga staan. Ik trek zijn boxers uit en zie zijn grote geslacht voor me staan. Mijn binnenste kriebelt ervan. Wat heb ik zin in deze lekkere man. Ik trek mijn slipje uit en gelijk komt hij overeind en nemen zijn handen het over. Hij wrijft behendig over mijn clitoris en voelt mijn geile nattigheid. Hij kust mijn dijen en likt lichtjes mijn clitoris. Elke aanraking is heerlijk en ik verlang naar meer. Ik ga bij hem op schoot zitten en voel zijn erectie tegen mijn natte kutje wrijven. Hij gaat liggen en ik duik erbovenop. We zoenen en tasten elkaar af en de opwinding bouwt zich op.

Ik voel mijn lichaam zich opmaken voor een orgasme

Hij pakt zijn lul en glijdt ermee over mijn opening. Dan tilt hij zijn heupen op en voel ik hoe hij zichzelf bij me naar binnen duwt. Langzaam en steeds dieper voel ik hem in me glijden. Ik beweeg met hem mee. Ik kom omhoog en in deze positie is alles nog intenser. Hij pakt met beide handen mijn borsten vast en masseert en knijpt in mijn tepels. Zijn stoten worden harder en ik voel mijn lichaam zich opmaken voor een orgasme.

Mijn ademhaling wordt sneller en ineens duwt hij me van zich af. ‘Draai je om’ zegt hij met schorre stem. Hij gaat staan en kijkt hoe ik op mijn knieën plaats neem op de bank. Ik duw mijn billen naar achter en kijk achterom. Verlekkerd zie ik hem naar me kijken en hij controleert mijn gewilligheid met zijn vingers. Dan pakt hij zijn harde lul en schuift bij me naar binnen. Hij stoot hard en diep in me. Ik duw mezelf meer naar achter om hem nog beter te kunnen voelen. Hij kreunt en houdt me aan mijn heupen op mijn plek. Zijn hand glijdt naar voren en hij wrijft over mijn clitoris, terwijl hij in en uit me blijft bewegen. Mijn lichaam kan het niet meer aan en met een harde kreun, kom ik heerlijk klaar. Niet veel later stort hij zich in me leeg.

Hij schokt nog helemaal na, wanneer hij tegen me aan komt liggen en hij veegt een pluk haar uit mijn gezicht.

Ik kijk hem aan en glimlach naar hem.

‘Bedankt voor de lift.’

‘Geen probleem. Ik heb nog nooit iemand zo graag geholpen.’

Cynthia

Schrijfster van erotische verhalen.

Leave a Comment

0
FEMMEFITONLINE PARTY