Vijf dagen later

Het is vijf dagen later en ik heb me tot die tijd in kunnen houden om Marvin te berichten. Maar hij is geen seconde uit mijn gedachten geweest, sinds hij me geil en nat achterliet in de hotelkamer.
En nu sta ik nog nat van mijn douche bij mijn lingeriela te kijken wat ik aan moet. Bij de  mooie setjes van de fotoshoot ga ik het niet halen, maar ik kan vast iets moois vinden.
Na veel zoeken en wisselen kies ik voor een okergele buste met bijpassende hipster. Ik smeer mezelf in met olie en spuit mijn lievelingsluchtje van Chanel op, voordat ik mijn grijze jumpsuit aantrek. Ik maak mezelf licht op en trek zwarte laarsjes aan met een hoge hak.

Met bonzend hart, druk ik op de bel

Mijn handen beginnen te zweten en mijn hart maakt overuren op het moment dat ik mijn auto voor het huis zet, waar Marvin me naartoe heeft gestuurd. Ik gluur naar binnen en ik houd mijn adem in wanneer ik zijn silhouet langs het gordijn zie lopen. Ik loop naar de oprit, zucht een keer diep en met bonzend hart, druk ik op de bel.

Miquel doet open in een laaghangende zwarte joggingbroek en bordeaux shirt. Zijn spieren zijn duidelijk zichtbaar en de kleur staat hem goed. Hij bekijkt me van top tot teen en laat me dan binnen. Hij pakt mijn jas aan en pakt dan mijn handen vast. Dan laat hij me een rondje draaien, terwijl zijn andere hand over de stof van mijn jumpsuit glijdt.
‘Goedgekeurd?’
‘Oh zeker Daphne. Je stelt niet teleur.’ Ik grijns en ben blij met zijn goedkeuring.
‘Lust je een wijntje of wil je gelijk mijn slaapkamer zien?’
‘Dat wijntje klinkt wel heel lekker, graag.’

Kom mee

Hij trekt me naar zich toe en pakt met beide handen mijn gezicht vast. Hij brengt zijn lippen naar de mijne en drukt dan een stevige kus op mijn mond. Ik laat mijn handen over zijn rug glijden naar beneden en ze vinden zijn stevige billen. Ik knijp erin en hij kreunt in mijn mond. Zijn tong draait rondjes en ik voel zijn ademhaling versnellen. Hij trekt zich terug en lacht zijn geile lach naar me.
‘Ik was al even bang dat je verlegen was. Kom mee.’

Ik volg hem aan de hand naar de kamer. Hij heeft een ruime kamer, die mannelijk maar sfeervol is ingericht.
‘Moet ik mijn schoenen uittrekken?’
‘Als jij nou eens alles vast uittrekt, zorg ik voor de wijn.’
Hij verdwijnt naar de keuken en laat mij verbijsterd achter. Ik heb niet zoveel lef zonder wijn.
Ik kijk om me heen en twijfel of ik aan zijn wens ga voldoen.
Fuck it, Daf! Daar ben je hier voor.

Naakt, met twee glazen wijn

Snel kleed ik me uit en neem plaats op zijn bank. De stilte maakt de spanning bijna ondraaglijk, maar ook geil. Weten wat me te doen staat en dat ik zo kan genieten van deze heerlijke man.
Niet veel later komt hij de keuken uitgelopen. Naakt, met twee glazen wijn. Ik voel mijn wangen rood worden en kijk verlekkerd naar zijn grote geslacht. Hij geeft me één van de glazen en komt naast me zitten.
‘Proost, op een geile avond.’
‘Proost.’ Ik neem een grote slok en zie dat hij me afwachtend aankijkt. De wijn drinkt weg als limonade en ik neem er snel nog één. Ik kijk om me heen en voel de ogen van Marvin op me rusten. Het maakt me zenuwachtig en ik wil iets doen om de stilte te verbreken.

‘Je woont hier leuk, Marvin.’ Hij lacht naar me en komt dichterbij me zitten. Ik probeer mijn knikkende knieën onder controle te houden en neem nog een gulzige slok. De wijn komt in één keer binnen en mijn benen voelen alsof ze elk honderd kilo wegen.

Steeds natter

Marvin zijn hand glijdt over mijn been, die nog glad en zacht aanvoelt van de olie. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan en ik voel mezelf licht worden in mijn hoofd. Dit keer niet van de wijn, maar van zijn betoverende blik. Voorzichtig tast ik zijn lichaam af en ik zie zijn lul groeien onder mijn aanraking. Hij neemt het glas van me over, zet ze beiden op de grond en dan pakt hij mijn gezicht. Hij brengt mijn mond naar de zijne en drukt er een zachte kus op. Zijn lippen smaken nog naar de wijn en onze tongen spelen met elkaar. Steeds ongecontroleerder, steeds natter.

Hij kijkt me aan met vurige ogen, die pure lust uitstralen

Plots laat hij me hijgend achter, wanneer hij zich terug trekt. Hij kijkt me aan met vurige ogen, die pure lust uitstralen. Zijn pik staat recht omhoog en ik krijg de kriebels in mijn kut als ik naar hem kijk. ‘Drink je wijn op, we gaan naar boven.’ Hij pakt mijn glas, drinkt zijn eigen wijn op in drie grote slokken en staat dan op.
‘Omdat het net limonade is dan.’ Zeg ik en zonder aarzelen drink ik mijn glas in één teug leeg. Een rilling loopt over mijn rug door de lichte bittere nasmaak. Voorzichtig sta ik op. Marvin reikt zijn hand naar me uit. ‘Gaat het?’

Ik grijns naar hem. ‘Nou, ik denk dat ik even moet gaan liggen.’
Hij lacht zijn tanden bloot en met een snelle beweging tilt hij me op. Ik gil en giechel wanneer hij me over zijn schouder heen gooit en me een tik op mijn billen geeft. Mijn hoofd tolt en ik raak volledig mijn oriëntatie kwijt, wanneer hij begint te lopen.
‘Rustig maar. Ik ga je alleen maar netjes neerleggen.’ We lopen de trap op en ik graai naar zijn benen.

‘Ik wil zien hoe je met jezelf speelt’

We lopen een donkere hal door en komen een kamer in. Hij gooit me op het bed en sluit zijn slaapkamerdeur. Ik lig op een zacht, crème sprei en ben helemaal gefascineerd door alles wat deze knappe man doet. Ik volg hem met mijn ogen en hij pakt iets uit een laadje. Hij steekt kaarsjes aan en gaat op een stoel tegenover me zitten.
‘Begin maar vast. Ik kom je zo helpen.’
‘Wat bedoel je?’
‘Ik wil zien hoe je met jezelf speelt. Als het me bevalt, doe ik mee,’
‘Dan heb ik wel een beetje olie nodig.’ De wijn laat me gelukkig iets minder nadenken en op dit moment wil ik alles doen om het Marvin naar zijn zin te maken.

Hij graait wat in een kast en geeft me dan een flesje Zwitsal.
Met een brede glimlach pak ik het aan. Langzame, zwoele muziek en gedempt licht van de kaarsjes vullen de kamer. Marvin gaat achterover zitten op zijn stoel en kijkt naar me.
It’s showtime!

Mijn beloning, waarop ik bijna niet kan wachten

Ik open de fles, spuit een spoor van de olie over mijn lichaam,  spreid mijn benen en laat hem vast kijken naar mijn kut. Ik smeer, kneed en masseer mijn borsten, terwijl ik hem aan blijf kijken. Zijn pik komt weer omhoog en ik voel mezelf geiler worden. Ik spuit nog een keer met de fles over mijn buik en een paar druppels glijden langs mijn clitoris naar mijn billen. Ik smeer de olie uit en lik aan mijn lippen. Mijn huid gloeit, terwijl mijn handen eroverheen glijden. Marvin begint aan zijn lul te trekken, wanneer ik met mijn vingers over en langs mijn clitoris glijdt. Met één vinger ga ik bij mezelf naar binnen, kijkend naar de grote lul voor me. Mijn beloning, waarop ik bijna niet kan wachten.

Marvin gaat staan, pakt het flesje olie van het bed en smeert zijn lul in. Dan kruipt hij op en bed en duikt tussen mijn benen. Hij zoent me ruw op mijn mond, terwijl zijn vingers hard in mijn tepel knijpen. Ik kreun in zijn mond en hij laat zijn heupen zakken. Ik voel zijn eikel tegen mijn opening en grijp naar zijn billen. Zijn hand baant zich een weg naar beneden en zijn vinger glijdt over mijn clitoris. Ik kronkel en hij glijdt bij me naar binnen.
‘Je hebt je aan de afspraak gehouden.’ Zijn stem is schor geworden. ‘Je bent minstens zo nat als de vorige keer.’
Hij haalt zijn vinger uit me en met een soepele beweging duwt hij zijn pik in me. Ik hap naar lucht en knijp in zijn billen.

Voor een paar seconden lijkt het of ik boven mezelf uit stijg

Hij lacht en begint rustig in en uit me te bewegen. Bij elke stoot voel ik hem diep in me. Ik moet wennen aan zijn grootte, maar kan me steeds meer ontspannen en steeds meer genieten. Hij kust mijn tepels één voor één en ze reageren direct op zijn aanraking. Met mijn handen glijd ik over zijn gladde rug en laat ze rusten op zijn stevige billen. Hij laat me het tempo van zijn stoten bepalen en het wind me nog meer op, nu ik de controle heb. Ik trek mijn benen op en voel hem dieper in me stoten. Ik wil sneller, harder en meer.

Kleine schokjes gaan door mijn lijf

Hij draait me om en zet me op handen en knieën. Hij gaat achter me staan en hij pakt mijn heupen vast. Zijn lul wrijft langs mijn clitoris en mijn opening. Kleine schokjes gaan door mijn lijf, terwijl hij me blijft plagen. Gewillig sta ik voor hem, wachtend tot hij me weer vult. En dat doet hij, hard!
Zijn stoten zijn snel en in deze positie voel ik hem nog harder en verder in me. Hij streelt mijn clitoris en ik voel mijn binnenste samentrekken. Ik kreun het uit en kom heel intens klaar. Voor een paar seconden lijkt het of ik boven mezelf uit stijg door het heerlijke gevoel wat Marvin me geeft.

Ik laat me op het bed zakken en Marvin beweegt nog rustig in me. Hij duwt mijn benen tegen elkaar en kust me in mijn nek. Ik voel zijn harde lul nog in mijn natte kutje bewegen en hoor hem hijgen in mijn oor. ‘Mag ik in je klaarkomen?’ vraagt hij op hese toon.
Ik knik en niet veel later spuit hij zich schokkend en kreunend  in me leeg. Hij streelt mijn wang en ploft nog half in me, naast me neer.
Ik grijns en kan niet wachten tot we allebei weer op adem zijn gekomen.

Cynthia

Schrijfster van erotische verhalen.

Leave a Comment

0
Lea Rabbit Vibratornieuwe corona update