SEXY FOTOSHOOT

Ik open de deur van mijn nieuwe appartement en plof neer op het bed. Ik kijk naar de dozen die ik nog moet uitpakken en hoop dat wanneer dat gedaan is, het gaat voelen als thuis. Ik pak mijn laptop en open mijn mail. Ik zie een berichtje van het modellenbureau waarbij ik me vorige week heb aangemeld.

‘Goedemiddag Daphne,

Wij hebben elkaar van de week ontmoet en ik ben erg onder de indruk van je. Ik denk dat ik je mag feliciteren met je eerste klus. Het gaat om een duoshoot voor een buitenlands ondergoedmerk, die een sensuele Valentijnsdaglijn op de markt wil brengen. Het zal aankomende zaterdag plaatsvinden in een hotel hier in Amsterdam. Het mannelijke model is al gekozen. Ik denk dat jullie samen voor mooie plaatjes kunnen zorgen.


Graag hoor ik voor woensdag van je.

Met vriendelijke groet,

Hanna van der Stek
ModelMilleniums’

Ik spring een gat in de lucht en juich zonder geluid te maken. Ik typ snel terug dat ik geïnteresseerd ben en app mijn moeder om het goede nieuws te delen.

De week vliegt voorbij.  Verbaasd over hoe druk het overal is, meld ik me netjes op tijd bij de receptie van het hotel. Ik neem plaats op een bordeauxrode sofa en kijk naar de grote kroonluchter boven me. Alles is netjes en het interieur oogt chique en sfeervol. Na een kleine vijf minuten in de hal te hebben gezeten, zie ik Hanna me tegemoet komen lopen.
Ze begroet me vriendelijk en ik volg haar de lift in, naar de vierde verdieping.

een hoop ingewikkelde touwtjes

Eenmaal in de juiste kamer geeft Hanna me een tas met kleding aan. “In deze tas zit de kleding. De nummers geven aan op welke volgorde je het moet aantrekken. Marvin, het andere model komt zo naar de kamer hiernaast. Daar kun je jezelf omkleden. Hij kan je helpen.” Als Hanna de kamer uit loopt pak ik het eerste setje uit de tas en bekijk het aandachtig. Het is een zwart setje met brede banden. Aan de bovenkant van de bh zitten een hoop ingewikkelde touwtjes. Net wanneer ik in mijn string sta, wordt er op de deur geklopt.

Een knappe, getinte man kijkt om het hoekje. Ik spring bijna een meter de lucht in en bedek snel mijn blote borsten. “Mag ik binnenkomen? Ik ben Marvin, je collega voor vandaag.” Ik hoop maar dat de make-up mijn rode wangen niet verraden en knik naar hem. Hij steekt zijn hand uit om zich voor te stellen. Klungelig geef ik hem snel een hand en bedek daarna mijn borsten weer. “Dus Daphne, dit is je eerste fotoshoot?” “Is het zo duidelijk?” Hij grinnikt en zijn lichtbruine ogen kijken ondeugend naar me. “Nou, een beetje wel. Ontspan je maar een beetje. We moeten zo chemie overbrengen op beeld, dus daarvoor is het belangrijk dat je niet bang voor me bent.”

wanneer onze handen elkaar aanraken gaat er een rilling door me heen

Langzaam laat ik mijn handen zakken en geef hem de bh. “Nou oké, dan mag jij eens kijken of je hier wijs uit wordt.” Hij pakt de bh van me over en wanneer onze handen elkaar aanraken, gaat er een rilling door me heen. “Draai je maar om”, zegt hij en ik doe wat hij zegt. Behendig trekt hij hem bij me aan en maakt hem vast. “Als je nog hulp nodig hebt, hoor ik het wel. Ik kleed me hiernaast om.” “Dank je, tot zo.” Ik trek het bijpassende broekje aan en kijk naar mezelf in de spiegel.
Ik moet toegeven dat ik er best sexy uitzie. Vanuit de spiegel kan ik Marvin net zien. Hij heeft een mooi lijf. Hij trekt zijn broek uit en staat in zijn boxershort. Ik blijf stiekem kijken, terwijl hij die ook uittrekt.

Hij draait zich om en kijkt me aan. “Ben je klaar?” Ik kan niets anders dan staren naar zijn grote geslachtsdeel. Jeff is mijn enige sekspartner geweest, maar het idee dat Marvins lijf straks dicht tegen het mijne aanligt, geeft me een aangenaam, warm gevoel tussen mijn benen.
“Ja, jij ook bijna?” Hij trekt het broekje aan wat op het bed ligt en komt naar me toegelopen. Hij legt zijn handen op mijn schouders en kijkt me diep in mijn ogen aan. “Het komt goed, het is als een soort dans. Volg mij maar” Dan pakt hij mijn hand en zegt: “Kom, het is showtime.”

“Volg mij” fluistert hij

Hij trekt me mee naar de kamer naast ons en daar staat een fotograaf al klaar. Om het bed staan schermen en op de grond liggen schetsen waar twee poppetjes opstaan. We stellen ons voor aan de fotograaf en luisteren naar zijn ideeën. Marvin helpt me het bed op en fluistert: “Volg mij.” Hij gaat achter mij zitten en ik voel zijn warme lijf tegen dat van mij.

Hij pakt mijn handen beet en onze vingers strengelen in elkaar. Mijn hart gaat tekeer, deze keer niet van de zenuwen voor de foto’s, maar door deze sexy man. De fotograaf schiet door en moedigt ons aan. Ik voel me meer op mijn gemak en plaag ik hem. Hij daagt me uit en de aantrekkingskracht moet haast voelbaar zijn in de kamer. Ik vergeet de camera en duik op hem. Hij grijnst en ik weet dat hij hetzelfde voelt.  “Wissel” roept de fotograaf en Marvin duwt me van hem af. “Kom, we gaan omkleden.” Ik volg hem terug onze kleedkamer in en wil het tweede setje aantrekken, wanneer ik de badkamerdeur achter me dicht hoor gaan. Marvin staat achter me.

hij voelt mijn natte opwinding

Hij duwt me tegen de badkamermuur en kust me ruw op mijn mond. Mijn handen glijden over zijn lijf en rusten op zijn billen. Hij duwt zijn lichaam tegen mij aan en ik voel de opwinding in zijn broek. Met één hand gaat hij mijn bh in en kneedt mijn borst. Hij trekt zijn boxer in een vlugge beweging uit en zijn erectie staat nu recht vooruit. Ik volg zijn voorbeeld en naakt staan we tegenover elkaar. Zijn vingers glijden over mijn buik naar beneden en hij voelt mijn natte opwinding, terwijl zijn lippen de mijne vinden. Ik kreun in zijn mond wanneer zijn vinger bij me naar binnen glijdt.

Bruut worden we verstoord door hard geklop op de deur. “Zijn jullie zover?” Ik herken de stem van Hanna en herpak mezelf. “Ja, bijna. Klein momentje nog.” Lachend kijken Marvin en ik elkaar aan. Hij heeft me een likje aan mijn tepel en verlaat dan de badkamer. Ik trek snel het volgende setje aan en zie nog net Marvin zijn geslacht verdwijnen in het rode broekje, wat perfect bij mijn lingeriesetje past.

Samen lopen we de fotoshootkamer weer in en wachten op de aanwijzing van de fotograaf. Om het bed staan nu kaarsen aangestoken en er ligt een ander laken op het bed met rozenblaadjes eromheen. “Deze keer mag het allemaal nog even iets spannender. Jullie mogen elkaar iets meer aanraken en het is de bedoeling dat jullie elkaar verleiden. Speel maar een spelletje en neem ons mee op beeld. Gaat dat lukken?” Marvin knijpt onzichtbaar voor de rest in mijn bil en zegt: “Ik denk dat dat geen probleem moet zijn.” Ondeugend kijkt hij opzij naar mij en ik knik. “Dat moet wel lukken.”

Zijn handen glijden langzaam over mijn lichaam

Ik neem plaats tussen de rozenblaadjes en Marvin komt bovenop me liggen. Ik voel zijn opwinding weer groeien en moet mijn best doen niet te giechelen. Marvin streelt mijn armen en achter ons wordt wild geschoten. Ik verdrink in de mooie ogen van de knappe man die me aankijkt. Zijn handen glijden langzaam over mijn lichaam en ik krijg kippenvel door zijn aanraking.
Als verdoofd volg ik de aanwijzingen op die achter ons klinken, terwijl ik alleen maar denk aan wat Marvin nog meer zou kunnen doen met zijn grote, sterke handen.

Nog lang niet klaar met hem bovenop me, worden we tot mijn grote teleurstelling gestopt. We zijn klaar en een volgend koppel komt er zo aan, voor andere foto’s. Marvin helpt me overeind en volgt me naar de kamer ernaast. Wanneer we binnen zijn, sluit hij de deur achter ons en doet die op slot. Hij pakt mijn hand en giechelend volg ik hem naar het bed. Hij gooit zijn kleren op de grond en gooit me achterover. Hij landt bovenop me en zoent me op mijn mond. Zijn tong dringt bij me binnen en ik kreun zachtjes.

voel direct kriebels tussen mijn benen

Zijn aanrakingen voelen haast als een verslaving en ik kan er niet genoeg van krijgen. Hij ontbloot mijn borst en knijpt zachtjes in mijn tepel, die direct hard wordt. Ik geef hem toestemming om verder te gaan en behendig trekt hij mijn bh uit. Ik kijk hoe zijn grote lul tevoorschijn komt uit zijn boxershort en voel direct kriebels tussen mijn benen. Dan duikt hij weer bovenop me en met zijn vinger glijdt hij langs mijn schaamlippen, tot hij in me zit. Ik voel mijn eigen nattigheid tegen mijn clitoris, wanneer hij zijn vinger in en uit me beweegt.

“Bel me en zorg dat je dan ook zo nat bent.”

Ik kronkel onder hem en wil hem maar wat graag helemaal in me voelen. Hij bouwt het tempo perfect op, alsof hij mijn lichaam bedient. Mijn ademhaling wordt sneller en ik voel mijn orgasme naderen. “Kom voor me klaar”, zegt hij en op dat moment, laat ik me gaan. Mijn hele lichaam schokt en even lijkt het alsof ik van de wereld ben. Maar ik wil niet bijkomen, ik wil meer.

Ik trek hem op me en voel ik zijn erectie tegen de dunne stof van mijn drijfnatte string. Ik probeer mijn string te verschuiven in de hoop hem tegen me aan te voelen, maar hij grijpt mijn handen en houdt ze stevig vast boven mijn hoofd.
“Nee, nee, nee dametje. Laten wij dit bewaren, tot wanneer we meer privacy hebben. Ik wil dat elke keer als je zit, of wanneer je langs je tepels glijdt, wanneer je kriebels krijgt tussen je benen, je denkt aan mijn tong, mijn vingers en mijn harde pik.”

Nog beduusd en geil, kijk ik hem aan. Hij staat op, trekt zijn kleding weer aan en schrijft iets op een briefje. Dan geeft hij me nog een lange zoen, terwijl zijn vinger langs mijn string glijdt. “Bel me en zorg dat je dan ook zo nat bent.”

– Wordt vervolgd –

Cynthia

Schrijfster van erotische verhalen.

Leave a Comment

0
Vulcan Masturbator