ALLE BINGO – LADIES VERZAMELEN!
Op donderdag 5 augustus om 20.00 organiseren wij in samenwerking met Rio Hoofddorp eindelijk weer een Erotische Bingo!
Ook voor een spannende Bingo avond is Pik Business HET platform. Wij reizen het hele land door om op locatie een spannende, uitdagende, maar vooral hilarische avond te organiseren in de vorm van een erotische bingo.
Deze erotische bingo wordt geleid door twee enthousiaste bingomasters die de stemming er goed in weten te brengen. De Bingo kaarten zijn te koop bij de masters en laten de ballen rollen in de bingomolen. Wanneer uit volle borst BINGO! geroepen wordt, ontvangt de winnaar een erotische prijs.
Iedere ronde vallen er meerdere prijzen te winnen. Na 3 rondes wordt uiteindelijk de superhoofdprijs getrokken en komt het spel tot een eind.
Natuurlijk nemen wij ook hun befaamde koffer vol paarse sextoys mee. Alles wat vibreert zal aanwezig zijn. Na de bingo is er nog voldoende tijd om alle sextoys te bekijken en eventueel te kopen.
Ben jij erbij? Zet je zelf op aanwezig via het Facebook Evenement! https://fb.me/e/1vH71D1ZG

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
Bedtime stories