Glitterbroek aan, make-up on fleek, en klaar om de stad in te gaan en eens even lekker te scoren! Je gaat op jacht want je hebt gewoon zin in een potje ongecompliceerde seks. Laat die one night stand maar komen! Lees hier onze beste tips!

ga nuchter scouten

Mocht je met voorbedachte rade de stad ingaan, zorg dan dat je op tijd je doelwit scout. Moet je niet na vijftien bier doen. Dan zijn mensen die aan het begin van de avond nog onsmakelijk zijn, ineens erg appetijtelijk. Totdat je er weer nuchter naast wakker wordt.

doe het veilig

Wees altijd voorbereid. Dat hoeven we jullie niet meer uit te leggen toch!? Je kent de ander niet (goed) en je weet niet of hij/zij getest is op soa’s. Daarnaast is het ook aan te raden je te beschermen tegen een ongewenste zwangerschap, dus hoe spontaan/impulsief/onder invloed je ook bent: vergeet het niet om voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Het kan geen kwaad om condoom(s) in je tasje mee te nemen als je uitgaat. You never know.

ga voor het ontbijt weg

Je mag blijven voor een laatste portie ochtendsex. Maar blijf niet hangen in afwachting van een ontbijt. Wees de verstandigste. Ga weg. Naar huis. Niemand wil de hele dag met een vreemde opgescheept zitten, maar weinigen zeggen dat.

walk of fame

Maak van je walk of shame een walk of fame. Lekker boeiend dat jij met je stinkkleding van gister en mascara onder je wangen de taxi naar huis pakt. Je bent wel lekker van bil gegaan!

skip je laatste drankje

Dat een one night stand vaak voorkomt na het uitgaan (en enigszins onder invloed) is vast geen verrassing. Je bent na een paar drankjes toch net iets minder bedachtzaam dan normaal. Hoe je normaal die knapperd nooit zou durven aanspreken, stap je er na een paar cocktails zo op af. Niks mis mee, maar als je van plan bent om met iemand mee naar huis te gaan is het misschien slim om een beeeetje te minderen met de drankjes. Het is wel zo prettig als je niet bij het zien van een bed onmiddellijk K.O.bent, keihard snurkt en de volgende dag geen idee hebt waar je bent beland.

gemeenschappelijke vrienden

Check voor zover mogelijk welke verbanden er zijn met het doelwit voor de nacht. Het is heel raar om wakker te worden naast het huisgenootje van je ex. Je wilt ook niet dat de vader van je nachtelijke avontuur je docent Duits is. Guten morgen.

word niet jaloers

Vraag niet naar eerdere relaties en zorg dat je geen jaloerse indruk maakt. Btw. op het moment dat je dit soort gevoelens krijgt is het misschien niet heel handig om met hem het bed in te duiken. Teveel gevoelens zijn verboden bij een one night stand!

geef je naam of telefoonnummer

Zorg dat hij je naam en/of telefoonnummer heeft. Dan kan hij je of opzoeken op Facebook of je een berichtje sturen mocht hij nog een keertje zin hebben. Behalve als je daar helemaal geen zin in hebt natuurlijk!

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
IjsjeIn bed