Zoals iedereen weet vinden staat voor de meeste mannen een orale beurt op nummer 1. Met dat gegeven, en met Steak & Blowjob day voor de deur, is het tijd om jullie nog even de beste blowjob tips te geven en nog belangrijker; wat vinden mannen zelf de beste blowjob!?

Lekker kliederen

Zijn piemel wordt niet vanzelf nat, dus daar moet je hem even bij helpen.  Er. Is. Nooit. Teveel. Speeksel. Je kunt natuurlijk ook iets anders gebruiken zoals een orale gel met een lekker smaakje om als klieder middel te gebruiken. Warm de boel sowieso eventjes op daar beneden. En man heeft ongeveer 7 minuten nodig voordat hij helemaal klaar is om toegetakeld te worden. Begin bijvoorbeeld bij zijn mond en werk omlaag. Plagen en langzaam van boven naar beneden werken, zal het alleen maar beter maken. Focus je goed op zijn dijen voor je zijn pik aanraakt, deze zijn op dit moment mega gevoelig. Je kan bijvoorbeeld zijn dijen een goedmassage geven met verwarmende massageolie.

Balletje balletje

Voor een enkeltje zevende hemel zul je tijdens de job de ballen mee moeten nemen. Gebruik wederem heul veul speekels en ga er ook rustig mee om. Het zijn geen kauwgomballen. Dus geef ze bijvoorbeeld geen zuigzoenen en ga er vooral niet op kauwen. Likken is daarentegen wel goed. Het likken van zijn ballen geeft niet alleen een aangenaam gevoel maar het zorgt er ook voor dat het allemaal natter wordt. Hierdoor kunnen er temperatuurverschillen ontstaan. Blaas op de natte plekjes hierdoor zal het koel aanvoelen. Gebruik maken van temperatuurverschillen kan ook erg kicky zijn. Het nemen van warme of koude vloeistof in je mond is erg lekker. Of het hebben van een ijsblokje in je hand. Het eten van een pepertje voordat je hem gaat pijpen kan een heel fijn en warm gevoel geven.

Variëren kun je leren

Heb je weleens seks met een man gehad die ALLEEN maar missionaris in bed deed? Ja? Er is niets erger dan een man of vrouw in bed hebben die elke keer precies hetzelfde doet. Helaas (of gelukkig) is het niet heel anders bij vrouwen die continue hetzelfde doen. Niet alleen qua standjes maar ook qua orale trucjes tijdens het pijpen. Probeer wat verandering te brengen in de brouwerij:

  • Verander je snelheid
  • Gebruik soms je hand
  • Wissel likken en zuigen af
  • Verander het standje

You go girl

Overdreven geluid produceren en enthousiasme is wat een man wil horen. Natuurlijk snap ik dat het misschien een beetje ongemakkelijk voelt als je het nooit hebt gedaan. Maar geloof mij, wanneer het op seks aankomt vinden mannen het juist fijn als je energiek en gek doet. Het zal nooit een afknapper zijn. Laat hem zien en ervaren hoe graag je hem wilt pijpen.

 

I QUOTE

En nu het meest interessante: Hoe ervaren mannen een pijpbeurt?. We hebben verschillende mannen ondervraagd en deze quotes konden we jullie niet onthouden! ps. de namen mannen in kwestie hebben we een andere naam gegeven.

Henkie (24 jaar)

‘Het is belangrijk dat je voorzichtig doet met je tanden, afwisselt maar op het moment van komen hetzelfde ritme aanhoudt. En vooral zuigen is belangrijk want als je alleen je mond opendoet en heen en weer gaat is niet heel spannend. Tussendoor en in het begin de ballen erbij betrekken met puntje van je tong is beste om te plagen.

Pietje (32 jaar)

‘Het mooiste is opbouwen, dus bijvoorbeeld eerst een massage van de bovenbenen en alles eromheen, af en toe plagen met je tong maar niet helemaal van start gaan. Dan wil ik steeds meer en ik de eerste keer naar binnen gaan echt hemels.’

Geertje (29 jaar)

‘Zolang tanden uitblijven en de vrouw zelfverzekerd is kan er niet veel fout gaan bij een blowjob. Het is eigenlijk het meest relaxte ooit, soms nog wel beter dan seks. Ik kan me er helemaal aan overgeven, ook vooral omdat ik me niet hoef in te spannen. Eigenlijk al het positieve van seks, maar dan zonder al het werk!’

 

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Comments

Leave a Comment

0
Ijsje