De eerste miskoop

Een half jaar geleden heb ik een artikel geschreven over hoe je een toy koopt die echt bij jou past. Ik dacht dat dat niet zo moeilijk was dus schreef gewoon een paar tips op. Echt zeker wist ik het niet want ik had zelf helemaal geen toys. Tot ik halverwege de lockdown besloot dat het tijd was om wat aan te schaffen. Ik bestelde een dildo, want een vibrator zou veel te veel lawaai maken thuis. Toen ik hem uitpakte kwam er een intimiderende grote nep-pik tevoorschijn. Mijn vajayjay kon deze jonge vriend niet waarderen: hij was te groot en gemaakt van pvc.

Koopje in Amsterdam

Een paar maanden later liep ik door Amsterdam met een vriendin. Ik was nog steeds nieuwsgierig naar speeltjes en besloot om in een sexshop te zoeken naar een stille vibo. De verkoper was een hilarische oudere man, hij trok alles uit de kast om mij een goede toy te verkopen. Ik heb gelachen tot de tranen in mijn ogen stonden. Ik liep de winkel uit met een kleine bullet vibrator. Een laagdrempelig speeltje die je goed kon verstoppen. Hij zag er enorm schattig uit en hij was redelijk stil. Helaas was het toch niet mijn ding. Ik vond het materiaal te hard en de trillingen te zacht. Nóg een miskoop.

Het eerste succes

Onlangs ben ik op mezelf gaan wonen in een studio. Een mega groot voordeel hiervan? Ik kan alle speeltjes uitproberen zonder betrapt te worden! Toen mijn geld binnen was pakte ik mijn kans en bestelde ik een luchtdrukvibrator. Ik hoorde er zoveel goede dingen over, dat ik het wel moest uitproberen.

De eerste twee keer dat ik mijn nieuwe vriendin uitprobeerde begreep ik het niet helemaal. Moet het siliconen kapje je huid nou wél of niet aanraken? Ik moest even wennen aan het geluid wat er uit het apparaatje kwam. De derde keer dat ik deze toy gebruikte had ik het onder de knie. Na het orgasme dacht ik alleen maar: holy moly, dit is de grootste seksupgrade ooit. De persoon die de luchtdrukvibrator heeft bedacht is letterlijk een genius. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar het is bizar goed. Mijn hele lichaam was in een soort shock en ik kon alleen maar lachen.

Hoe werkt een luchtdrukvibrator?

Deze vibrator geeft een bijzonder gevoel. De luchtdrukvibrator werkt namelijk met luchtdruk en kleine pulsaties in plaats van trillingen. Het is dus een hele andere ervaring dan een ‘normale’ vibrator waarbij je de trillingen direct op je huid aanbrengt. De pulsaties hebben ook niet direct contact met de huid. De vibrator geeft een zacht zuigend gevoel, wat sommige vrouwen vergelijken met orale seks. Als ik eerlijk ben vind ik het niet echt voelen als orale seks, maar ik vind het wel echt een fijn gevoel. Het is ook fijn dat je verschillende standjes hebt zodat het niet meteen heel intens hoeft te zijn. Ik vind de luchtdrukvibrator een echte aanrader!

Beeld: Unsplash

 

 

Felice

Women empowerment staat voor Felice op nummer één! Ze laat andere vrouwen graag zien dat je seksualiteit 100% omarmen ontzettend bevrijdend is! Felice zorgt ervoor dat alle social media up to date blijf en deelt haar passie met alle lezers via haar super interessante blogs!

Leave a Comment

0
De Blokhutnieuwe corona update