Waarom is friends with benefits zijn zo handig maar toch zo gevaarlijk?

Het is ook gewoon logisch, ja toch? Jij bent single, hij is single. Jullie kunnen het goed met elkaar vinden. Een beetje spanning erbij en ineens lig je met elkaar te rollen bollen. Blijkt de seks ook nog eens mega goed te zijn. Zolang het alleen bij seks blijft zeg ik: vooral lekker doen, maar ik weet (helaas uit ervaring) dat het ook één groot drama kan worden. Ik zet de 5 belangrijkste regels van friends with benefits voor je op een rijtje.

NEVER be jealous

Jullie zijn nou eenmaal geen koppeltje. Zie je hem bijvoorbeeld flirten met een ander meisje? Daar heeft hij alle recht toe. Hij zit namelijk nergens aan vast. Voel je toch enige jaloezie? Run bitch, run!

Ga niet voor karakter

Als de vriend waarmee je seks hebt, qua karakter totaal niet jouw type is, maakt het het gemakkelijker om niet voor hem te vallen. Ga dit keer juist voor de looks. Geef het oog wat te snoepen, maar hou het vooral daarbij.

Hou het in de slaapkamer

Het is niet verstandig om na de seks nog even ergens een biertje te gaan drinken of van tevoren te gaan eten. Zelfs knuffelen na de daad vind ik geen goed idee. Je bent geen setje. Hou het lekker bij rampetampen, geef hem een kus op z’n voorhoofd en tot ziens.

Doe het altijd veilig

Moet ik dit überhaupt nog uitleggen? Trust nobody, ook niet als het je beste vriend is!

Blijf available

Hou jezelf op de markt. Je weet nu al dat je seksbuddy niet voor eeuwig gaat zijn, dus je kan maar beter blijven flirten. Wie weet loop je wel een hottie tegen het lijf die helemaal voor jou wil gaan.

 

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0