Yeheees een nieuwe sextoy op de mat! Uitbreiding van de walk-in closet van mijn toy- assortiment! En gelukkig een ‘kleintje’ die er nog wel bij paste. In een schattig 6-hoekig doosje kwam de oranje pastelkleurige Iroha Zen van Tenga binnen. Stijlvol!

Zen is volledig waterproof om zowel in bad te kunnen gebruiken als om makkelijk schoon te maken.

Zen is volledig waterproof om zowel in bad te kunnen gebruiken als om makkelijk schoon te maken.

Iroha Zen

De Iroha Zen is een vibrator die werkt op 2 kleine AAA batterijen die er (gelukkig) ook direct bij geleverd worden. Soms is het alleen een beetje puzzelen met het batterij klepje. Het klepje moet op een bepaalde manier sluiten wil de sextoy aangaan. Net als de blender zeg maar. Het kan dus zijn dat als je hem de eerste keer wil gebruiken, je de toy niet aankrijgt zodra je de batterijen erin hebt gedaan. Geen zorgen! Probeer het gewoon nog een keer en draai het batterijklepje er op een andere manier op. Op deze manier verzekeren de makers ons van een waterdicht speeltje!

Soft-Touch-siliconen

De Iroha Zen heeft 3 vibratie mogelijkheden en er is 1 ritme. De sextoy is gemaakt van zachte siliconen en heeft daardoor een hoog ik-kan-er-niet-afblijven gehalte. Tenga noemt dit: Soft-Touch-siliconen. Door het minimalistische design is de vibrator heel makkelijk schoon te maken.

Door de zachte plooien die over de Zen van boven naar beneden lopen kun je hem ook gebruiken zonder daadwerkelijk aan te zetten. Gebruik er een beetje waterbasis glijmiddel bij en stimuleer je clitoris door het speeltje erlangs te draaien: voorspel!

De toy heeft geweldige kleur mogelijkheden: oker geel, pastel oranje en cactus groen.

De toy heeft geweldige kleur mogelijkheden: oker geel, pastel oranje en cactus groen.

 

De rustige vibraties zijn ideaal voor vrouwen die snel klaarkomen

De eerste stand van de vibrator is een hele rustige. De vibraties zijn langzaam en zacht en daardoor ook erg stil. Winning! De rustige vibraties zijn ideaal voor vrouwen die snel klaarkomen door harde vibraties en het liever wat rustiger willen opbouwen. Een speeltje naar zijn naam: Zen!

Houd jij van enorme power? Ga dan voor een andere minder ‘Zen’ toy. Dan is deze vibrator is een leuke extra, maar niet aan te raden als enige toy in je closet. Verder is de toy wel heel zacht, het puntje gevuld met siliconen geeft een fijn gevoel en even eerlijk: de toy is toch ontzettend stijlvol?

Voor een ‘Zen’ vrijpartij of een rustig en liefdevol masturbatie momentje

De toy zelf is cute, klein en heeft geweldige kleur mogelijkheden: oker geel, pastel oranje en cactus groen. Ik ben fan! Meenemen in je handtas? Check. Een heerlijk zacht speeltje om te hebben tijdens een romantische en ‘Zen’ vrijpartij of een rustig en liefdevol masturbatie momentje.

Lees hier ook de reviews van Lotte over de ‘Men are from Mars‘ en de vibrators van ‘Plural Pleasure‘!

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
KoppelFemmeFit