Homeparty’s

Roos & Marilyn

Online Party’s (extra vanwege corona virus)

Vanwege het corona virus en de maatregelen kunnen we helaas even geen fysieke homeparty’s geven. Dat vinden wij verschrikkelijk want wij vinden party’s geven het leukste wat er is! Daarom dachten we: waarom geen homeparty, maar dan online!? Dezelfde gezellige avond, maar dan een tikkeltje anders en veiliger!

Snoepjes

Pik Your Toy Homeparty

Tijdens deze party vliegen de dildo’s je om de oren en krijgen jullie de laatste trends op het gebied van sextoys te zien. Alles wat vibreert is aanwezig! We doen een quiz, een loterij, en geven overal uitleg over.

Handjob Factory Workshop

Dit is de workshop waarbij iedereen een roze dildo in zijn handen krijgt om al onze favoriete handjob technieken te oefenen. Uiteraard nemen we alle sextoys door!

Vrijgezellenfeest Workshop

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Wij zijn al onderweg. Dit is dé workshop voor een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten!

WORKSHOP EROTISCH BORDUREN

Workshop Erotisch Borduren

Heb jij nog een kale plek op de muur? Boek dan nu een workshop Erotisch borduren! Bho leert jou en je vriendinnen de borduurbasics in drie uur met als eindresultaat een sexy plaatje.

Voor café’s en kroegen

Boeken

Quiz Night voor café’s en kroegen

Alle ladies verzamelen! Al tijden op zoek naar een uitdagende maar leuke avond voor je gasten? Organiseer dan nu een ladiesnight met een spannende en erotische Pubquiz!

Disco Ballie

Erotische bingo voor café’s en kroegen

Al tijden op zoek naar een uitdagende maar leuke avond voor je gasten? Organiseer dan nu een ladiesnight met een spannende en erotische Bingo!

0