Omdat wij in de erotiek branche, in deze tijd al helemaal, elkaar altijd moeten helpen hebben we besloten om deze maand een bedrijf waar wij graag mee samen werken in de spotlights te zetten. Namelijk: Christine le Duc. Lees hier hoe en waarom dit bedrijf is opgericht, welke gevolgen corona voor het bedrijf heeft en hoe ze kijken naar vrouwelijk genot.

 1. Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Christine le Duc, al meer dan 50 jaar een vertrouwd merk. Met een uitgebreide webshop en 10 eigen winkels maken wij het erotische leven van onze klanten nét iets leuker en spannender. Breed assortiment innovatieve toys voor hem, haar en koppels. Maar zeker ook onze lingerie mag je niet missen… Van draagbare lingerie voor alle dagen tot gewaagd sexy voor in de slaapkamer. Altijd de nieuwste en meest trendy artikelen voor al je erotische fantasieën.

 1. Wanneer hebben jullie dit bedrijf opgericht?

In 1968 werd Christine le Duc in Amsterdam opgericht door Hans Hertog. Hij vernoemde de winkel naar zijn vrouw Tine. Hij opende verschillende vestigingen door heel Nederland. Toen hij geen opvolger kon vinden verkocht hij de keten in 2003 aan Beate Uhse. Sinds 2018 hebben wij Christine le Duc over genomen van dit Duitse bedrijf.

 1. Waarom zijn jullie begonnen met dit bedrijf?

Ik had zelf al veel ervaring binnen deze branche. Het viel mij op dat veel mensen in Nederland nog lang niet alles uit hun seksleven halen. Vaak beseffen ze zich niet dat er nog zo veel meer uit te halen valt. Wij willen mensen hierbij helpen. Vandaar ook onze missie: een beter seksleven voor iedereen. En dan bedoelen we ook echt iedereen!

 1. Hoeveel mensen werken er binnen jullie bedrijf?

In totaal 38 met het kantoorpersoneel en winkelpersoneel samen.

 1. Afbeeldingsresultaat voor christine le ducWelke gevolgen heeft corona voor jullie?

Vrijwel heel Nederland zit momenteel thuis. Dat valt voor veel mensen zwaar. Stellen vinden het soms moeilijk dat ze ineens zo veel met elkaar in huis zitten, terwijl alleenwonenden zich al snel geïsoleerd voelen. Wij willen mensen juist in deze tijd zo veel mogelijk helpen. Als je samen thuis zit heb je namelijk ook veel meer tijd om elkaar te ontdekken en nieuwe dingen te proberen. Daarnaast betekent veel alleen thuis zijn ook meer tijd voor me-time. Zo proberen wij te helpen om het thuis zijn juist om te zetten naar iets positiefs. Helaas zijn onze winkels op het moment natuurlijk ook gesloten en kunnen we mensen daar niet face-to-face helpen, maar online doen we wat we kunnen.

 1. Welke dingen zouden jullie graag zien veranderen op het gebied van seks?

Er zit nog steeds te veel taboe op seks. We zien dat dit de laatste jaren gelukkig al minder geworden is, maar toch schamen veel mensen zich vaak om erover te praten. En dat terwijl iedereen seks heeft! Door er met elkaar over te praten kunnen we juist van elkaar leren en nog veel meer ontdekken.

 1. Hoe kijken jullie naar het vrouwelijk genot?

Er heerst nogal een vooroordeel dat seks vaak vanuit de man komt. Wij vinden het belangrijk om ook naar de behoeften van een vrouw te kijken. Wie zegt dat vrouwen geen plezier in seks kunnen hebben? Wij willen graag van dit beeld af.

 1. Wat zijn de belangrijkste aspecten voor fijne (solo)seks volgens jullie?

Plezier! Seks moet vooral leuk zijn. Focus je niet op onzekerheden, maar geniet juist van wat je fijn vindt.

 1. Welk product moet er in het nachtkastje liggen van iedere vrouw?

Geen enkele vrouw is hetzelfde, daarom zijn er veel verschillende toys. Voor veel vrouwen is het wel lastiger om alleen vaginaal klaar te komen. Ik zou dan bijvoorbeeld onze Lola vibrator kunnen aanraden. Deze kun je zowel vaginaal als clitoraal gebruiken. Bovendien maakt deze gebruik van de populaire luchtdruk techniek. Veel vrouwen vinden dit erg fijn!

 1. Wat is jullie beste tip voor een beter/intenser orgasme?

Probeer ook eens een orgasme crème of gel. Deze werken extra stimulerend en kunnen een fijne toevoeging zijn.

 1. Wat zouden jullie graag elke vrouw mee willen geven/leren?

Leer je lichaam kennen en ontdek wat jij fijn vindt. Op die manier zul je nog meer kunnen genieten!

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
Slow Sex Clitoral BalmOma aan tafel