Met de gedachte om seks en erotiek meer bespreekbaar te maken onder vrouwen, laten we ons graag inspireren door andere partijen die onze visie delen. Laten we elkaar prikkelen en samen taboes doorbreken!

Zo gingen we in gesprek met de dames van Zin In Meer. Lees hieronder het interview.

Voorstelrondje. Wie zijn jullie?

Wij zijn Amber (25) en Linda (41). Amber is webdeveloper en Linda tekstschrijver en contentmarketeer. Naast dat we beide ons eigen bedrijf hebben, zijn we samen Zin In Meer begonnen. Een eigen weblog met erotische content. Zo combineren we onze core business met iets dat ons beide aanspreekt.

Hoe lang bestaat Zin In Meer en hoe zijn jullie op het idee gekomen?

Vanuit het ondernemerschap kennen we elkaar nu een aantal jaren en er is altijd een goede klik geweest. Zo kwam het in de zomer van 2020 ter sprake om onze krachten te bundelen en een weblog te beginnen. Terwijl we aan het brainstormen waren waar we dan over zouden gaan bloggen, kwam het onderwerp seks naar voren. Nooit over gesproken met elkaar, maar het bleek dat we dit beide interessant en leuk vonden. Dus waarom niet delen met nog meer mensen en dan voornamelijk vrouwen. Er rust immers nog steeds een taboe op het praten over seks.
In het verhaal is Linda verantwoordelijk voor de content en Amber voor het technische gedeelte van de website.

Vertel ons meer over jullie bedrijf en visie.

Zin In meer is gemaakt door en voor vrouwen. Wij houden van spanning, erotiek en seks en dat willen we delen. Gewoon omdat we het té leuk vinden om voor onszelf te houden. We schrijven inspirerende blogs en prikkelende verhalen en delen tevens onze favorieten op erotisch gebied (speeltjes, boeken, films, enz.) Met onze onderwerpen willen we taboedoorbrekend zijn en erotiek en seks bespreekbaarder maken. Seks is fijn en leuk en dat willen we uitstralen en overbrengen.

Jullie delen blogs en verhalen. Waar halen jullie jullie inspiratie vandaan?

In de meeste gevallen halen wij de inspiratie uit de dagelijkse dingen, het nieuws dat we horen en lezen, maar ook natuurlijk uit onze eigen ervaringen. En daarnaast is er met een beetje fantasie ook niks mis. Het is een goede mix, die het juist erg prikkelend maakt.

Wat zijn jullie toekomstdromen met Zin In Meer?

Op korte termijn willen we vooral verder gaan met het creëren van spannende en lekkere content en dit delen met zoveel mogelijk vrouwen. Daarbij is het erg leuk om samenwerkingen aan te gaan met partijen die dezelfde visie als ons hebben. Zo kun je elkaar versterken en kunnen we samen seks en erotiek nog meer bespreekbaar maken.
Op de lange termijn zien we onszelf zeker groeien en het taboe dat op erotiek en seks rust nog verder doorbreken door trainingen en workshops te geven om vooral mee te geven dat seks erbij hoort en iets heel fijns kan zijn en het ook zo ervaren moet worden.

Merken jullie dat er nog een taboe rust op seks/erotiek en seksspeeltjes? En wat kunnen we daaraan doen?

Ja, helaas wel. Zo ervaren we zelf dat seks nog steeds een taboe is als we over Zin In Meer praten in onze omgeving. Er wordt toch vaak nog lacherig of geheimzinnig over gedaan terwijl je toch eigenlijk zou denken dat er gewoon open over gesproken moet kunnen worden.

Met onze blogs, verhalen en social media willen we toch wel mensen bereiken en ervoor zorgen dat er minder geheimzinnig over het praten van seks gedaan wordt. Wees gewoon open en deel ervaringen. Seks hoort erbij, dus laten we het vooral bespreekbaar maken.

Seksspeeltjes worden steeds populairder. Welke speeltjes zijn jullie favoriet?

Wij zijn allebei fan van de Satisfyer Pro. Het is toch geweldig wat deze vibrator met de pulserende luchtdrukgolven teweeg kan brengen. Een totaal unieke sensatie!

Welk advies zouden jullie willen delen als het om seks en erotiek gaat?

Besef dat er bij seks geen goed of fout is. Dat maakt het makkelijker om erover te praten. En probeer er vooral zelf ook geen taboe op te leggen, houd het luchtig. Seks is fijn en leuk, iedereen doet het en het is dus ook niks om je voor te schamen.

Of je nu een partner hebt of niet, durf jezelf op nummer één te zetten. Zorg ervoor dat je goed voor jezelf zorgt, je sexy voelt en jezelf verwent. Dit kan natuurlijk op vele manieren, maar laat de teugels vieren, gooi de remmen los en laat jezelf gaan.

Wees zo nu en dan ook eens creatief en zoek wat vaker de spanning op. Denk bijvoorbeeld aan elkaar vastbinden, je laten blinddoeken, seksspeeltjes gebruiken, samen porno kijken, een rollenspel doen of experimenteren met andere standjes. Of ga nog een stapje verder en zoek er iemand bij die jullie samen in extase brengt.

Gooi je fantasieën in de groep en laat je vooral niet tegenhouden.

Ben jij benieuwd naar de blogs en verhalen van Zin In Meer? Ga snel naar www.zininmeer.nl.

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0