LADIES NIGHTS

WOENSDAG 8 MEI
18.00 – 21.00
Pathe Haarlem & Kinepolis Hoofddorp

Tijdens de Ladies Night vliegen de dildo’s je om de oren en krijgen jullie de laatste trends op het gebied van sextoys te zien. Alles wat vibreert zal aanwezig zijn. Ook hebben we een speciale acties voor de ladiesnight bezoekers.

QUIZ NIGHTS

WOENSDAG 15 MEI
20.00 – 23.00
Knibbel Knabbel Knuisje Amsterdam

Dit wordt een dolle, gekke avond met veel plezier waar nog lang over gesproken zal worden.

Het team van “Pik Business” bezoekt onze locatie om een spannende, uitdagende, maar vooral hilarische avond te organiseren in de vorm van een pub quiz.

Twee uur lang zullen zij de teams bestoken met de meest uitlopende vragen op seksgebied om zo uiteindelijk de echte sexperts te ontdekken.
Vorm samen met je vriendinnen een team (of laat Nicole een team samenstellen) van minimaal 3 en maximaal 5 personen en laat je bekronen tot de Sexperts van de avond!

Doe mee en maak kans op toffe prijzen !

Dames geef je snel op

WOENSDAG 22 MEI
20.00 – 23.00
La Vitesse Hoofddorp

ALLE LADIES VERZAMELEN!!

La Vitesse organiseert een Ladies Night in samenwerking met Pik Business!

Ontvang bij aankomst een welkomstdrankje van La Vitesse

Doe mee aan de spannende Pub Quiz. 30 vragen om te testen wie van jullie de echt sexperts zijn. Maak met jouw vriendinnen je eigen team, verzin jullie eigen naam en meld je aan via pubquiz@pikbusiness.nl. De teams mogen uit 3 tot 5 personen bestaan. Doe mee en maak kans op een toffe prijs!

WOENSDAG 29 MEI
20.00 – 23.00
De Waterwolf Badhoevedorp

De Waterwolf organiseert Pub Quiz Night: The Ladies Edition in samenwerking met Pik Business!

Bij aankomst ontvang je een Pink Gin & Tonic van het huis om in de stemming te komen.

Doe mee aan de spannende Pub Quiz. Dertig vragen om te testen wie van jullie de echt sexperts zijn. Maak met jouw vriendinnen je eigen team, verzin jullie eigen naam en meld je aan via danny@waterwolfbadhoevedorp.nl. De teams mogen uit vier tot acht personen bestaan. Doe mee en maak kans op een toffe prijs!

 

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
KoppelTampons