LADIESNIGHT

13 Februari  2019

Ladiesnight Pathe Amsterdam Arena

Tijdens de Ladies Night vliegen de dildo’s je om de oren en krijgen jullie de laatste trends op het gebied van sextoys te zien. Alles wat vibreert zal aanwezig zijn. Ook hebben we een speciale acties voor de ladiesnight bezoekers. Wie zien wij daar? 🙂

Er zijn nog tickets beschikbaar!

 

QUIZNIGHT

27 Februari 2019

Quiznight La Vitesse Hoofddorp

Ontvang bij aankomst een welkomstdrankje van La Vitesse.

La Vitesse Hoofddorp organiseert op woensdag 12 december een Ladies Night in samenwerking met Pik Business! Tijdens de Ladies Night vliegen de dildo’s je om de oren en krijgen jullie de laatste trends op het gebied van sextoys te zien. Alles wat vibreert zal aanwezig zijn.

Doe mee aan de spannende Pub Quiz. 30 vragen om te testen wie van jullie de echt sexperts zijn. Maak met jouw vriendinnen je eigen team, verzin jullie kekke naam en meld je aan via pubquiz@pikbusiness.nl. De teams mogen uit 3 tot 5 personen bestaan. Doe mee en maak kans op een toffe prijs!

Meld jouw team snel hier aan!

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
Cosmopolitan