Zoals we op Insta hadden beloofd zouden we jullie een paar leuke to do’s geven om deze moeilijke tijd door te komen! Deze nieuwe lockdown gaat ons ook niet in de koude kleren zitten. We missen de homeparty’s en we missen jullie allemaal! Bij de gedachte aan een wijntje in de bar krijgen we haast een nostalgisch gevoel. We zitten nog een behoorlijke tijd binnen en echt lekker weer is het niet, dus we moeten ons thuis vermaken! Om jullie wat leuke ideeën te geven is hier onze to do lijst voor jullie!

1. Luister onze podcastserie KUTcafé!

Onder normale omstandigheden bespreken we seks uitgebreid tijdens de party’s. Omdat de party’s nu helaas even niet door kunnen gaan, vonden we het een leuk idee om met onze vriendinnen thuis een podcast op te nemen in ons zelfgemaakte café: het KUTcafé. Onze opinie over anale seks en vagina’s? Je hoort het in de podcast!

 

2. Dirty Seconds

Je favoriete partyspel maar dan met een freaky twist: Dirty Seconds. LotteLust heeft letterlijk het leukste spel ooit gemaakt! Het spel bestaat uit 100 kaarten met aan beide zijden 4 begrippen. Dat zijn 800 begrippen in totaal, genoeg voor eindeloos speelplezier! Op de rode kant van het kaartje staan ‘dirty’ begrippen, op de zwarte kant ‘extra dirty’ begrippen.

3. Bestel die vibo die je al zo lang wilt

You know you deserve it! Deze tijd brengt heel wat stress en verveling met zich mee. Met een nieuwe sextoy sla je twee vliegen in één klap! Altijd al een rabbit vibrator willen proberen? Ben je al tijden nieuwsgierig naar die ene koppeltoy? Go for it! Bonus: gebruik de kortingscode: kutvid-19 voor 15% korting op je gehele aankoop in onze webshop!

4. Cocktail night

Misschien woon je met je lover, je familie of huisgenoten. Ze zijn vast te paaien voor een avondje chique cocktails nippen! Haal nog even die winterse sferen naar binnen met een winter cosmo of een espresso martini. Dit idee is natuurlijk ook perfect in combinatie met Dirty Seconds 😉

 

5. Thema night

Dit is hét moment voor een thema night! Want even serieus, zodra het weer kan zitten we gewoon weer in het restaurant. Kies een leuk thema uit met je gezin of partner, zoals bijvoorbeeld Spanje. Maak samen tapas en luister naar Spaanse muziek onder het genot van heerlijke sangria. Je kunt natuurlijk ook het eten bestellen zodat je meteen de horeca een beetje steunt!

6. Filmmarathon

Bij elke lockdown hoort een filmmarathon! Kies een vrije dag uit en zorg dat je snacks in huis hebt. Kies je voor Marvel, Harry Potter, Pirates of the Caribean of Pitch Perfect?

 

7. Strippoker

Iedereen moet een keer strippoker spelen, toch? Trek de stoute pantoffels aan en speel dit spel met je lover of je vriendinnen. Gaan jullie all the way? Het wordt waarschijnlijk een hilarische maar ook spannende avond! Hier lees je de regels van strippoker!

 

8. DIY massage

Leer samen met je lover een nieuwe massagetechniek! Het internet staat vol met (hilarische) instructiefilmpjes. Geef elkaar een full body massage met de nieuwe technieken die jullie hebben geleerd. Gebruik voor de finishing touch een warming massage olie!

 

9. SEXY BEDROOM VIBES Spotifylijst aanvullen

Een paar weken geleden hebben we een nieuwe playlist op Spotify gemaakt. In deze lijst staan allemaal zwoele en sexy nummers. We hebben de playlist zo ingesteld dat iedereen nummers toe kan voegen.

Verrijk ons met jouw muziek!

10. Erotisch borduren

Heb je nog een lege plek op de muur? Bestel dan een borduurpakketje in onze webshop! Borduren klinkt misschien een beetje saai, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Onze borduurplaatjes zijn namelijk ontzettend sexy! Het eindresultaat is dus ontzettend leuk en het is een fijn tijdsvermaak.

Felice

Women empowerment staat voor Felice op nummer één! Ze laat andere vrouwen graag zien dat je seksualiteit 100% omarmen ontzettend bevrijdend is! Felice zorgt ervoor dat alle social media up to date blijf en deelt haar passie met alle lezers via haar super interessante blogs!

Leave a Comment

0
9-ways-to-surprise-your-husband-on-your-wedding-nightstage