Ik zal het nooit vergeten het was koningsnacht. Helemaal klaar voor de chaos die er dan te vinden is in Amsterdam, ging ik samen met mijn vriend en wat vrienden op pad. We kennen het allemaal wel. Van het eerste drankje rol je verder in de volgende en sta je vervolgens continu met je handen vol drank. Eindstand…we hebben een top avond gehad en zaten helemaal kachel in de taxi naar huis.

Vol gas

Drank is iets wat ervoor zorgt dat je libido x100 gaat. Tenminste dat is wat mij dan vaak overkomt. Gelukkig kon mijn vriend hier wel iets mee. Eenmaal thuis in de slaapkamer aangekomen (duurt gemiddeld 10 min, deze avond 45 min) sloeg de vlam in de pan. En zo gebeurde het, mijn eerste bruine kroning. Dizzy van de drank en de opwinding waren we lekker bezig tot het moment dat mijn vriend hem per ongeluk vol gas in het verkeerde gat terecht kwam. Je kan je voorstellen dat de tranen in mijn ogen sprongen en ik direct het gevoel had dat ik acuut naar de toilet moest. Ik sprong op rende met een hand op m’n gat naar het toilet en ging zitten, maar er gebeurde niets. Mijn vriend was zo dronken dat hij niet eens doorhad wat er nou was gebeurd. Hij kwam nog geen minuut later in de badkamer en stond geschrokken naar mij te kijken. Met grote ogen vroeg hij mij wat er nou was gebeurd.

Paniek

Toen ik begon over de actie van het verkeerde gaatje sprong de paniek in zijn ogen. Dit is voor veel mannen misschien moeilijk te begrijpen maar mijn vriend is uniek. Hij is netjes gestructureerd en heel erg schoon. Zo schoon dat het bijna klinisch is. Je kunt je dus voorstellen dat hij geen voorstander is van het donkere gat. Het ergste van alles is nog dat hij vooral bezig was met zijn eigen ding terwijl ik nog zat te creperen op de pot.

Ik was eindelijk bijgekomen en was in staat even na te gaan wat er nou aan de hand was. Mijn vriend stond bijna te kokhalzen omdat zijn worst in het andere gat was terecht gekomen die meerdere functies heeft. Hier kon ik me iets minder druk om maken.

Met mijn libido was het helaas ook wat minder gesteld, die was gedaald naar standje noordpool. Van een hitsige dame die zo aan de slag kon gaan bij hooters was ik veranderd in tante Coby met een karakter van een vrieskist. Maar genoeg hierover, libido geparkeerd en met angst dat ik die nacht nog geprikt werd ben ik aan de andere uiteinde van het bed gaan liggen.

Ben je gister in je kont genomen?

Volgende dag had ik een korstje en kwam ik erachter dat ik wat uitgescheurd was. Bukken is dan een van de dingen die je dan beter niet kan doen. Gelukkig werkte ik in de horeca en hoef je niet veel te lopen, bukken of je in te spannen. (We weten allemaal wel dat dat een leugen is.) Ik moest op koningsdag in de volle zon en op een druk terras aan de bak. Met m’n brakke harses en gescheurde endeldarm ging ik vol goede moed aan de slag. We kennen het allemaal wel, dat als iemand moeilijk bukt we zeggen: ‘Ben je in kont genomen gisteravond ofzo? Wat loop je moeilijk.’ Zo was dit dus ook het geval bij mij. Ik buk om iets op te rapen waarop mijn baas (Amicale Amsterdammer van om en nabij 45) naar mij roept: ‘Hey ben je gister in je kont genomen.’ Ik kon alleen maar heel schuldig kijken waarop ik vervolgens heel hard in de lach schoot. Gelukkig kon ik het heel goed van hem hebben en wist hij direct wat er speelde. Hij schoot ook in de lach en zei alleen maar tegen mij: ‘Dat moet je ook niet alleen met spuug doen, dat moet je van te voren goed invetten.’ Mijn boodschap voor jullie allemaal is dan ook: Gebruik liever veel te veel dan te weinig glijmiddel!!! Nadat ik en mijn Arie zijn bijgekomen hebben we de achterdeur weer langzaam op een kier kunnen zetten.

Jouw eerste bruine krongin

Hier even een kleine lijst met tips & tricks voor jouw eerste bruine kroning:

  • De eerste en de belangrijkste: GLIJMIDDEL! Misschien dat je normaal tijdens de seks geen glijmiddel gebruikt maar bij anale seks is dit musthave. Heb je nog geen fijne glijmiddel in huis? Misschien is de Elite glijmiddel op siliconenbasis wat voor je!
  • Begin klein! Als je begint met het hebben van anale seks, is het belangrijk om dit langzaam op te bouwen. Begin met je vingers of een kleine sekstoy die hier speciaal voor bedoeld is. De Feelztoys Bibi Twin buttplug set is ideaal om kennis te maken met anale seksspeeltjes, om te genieten van extra sensaties tijdens de seks of als voorbereiding op anale seks.
  • Stimuleer ook je andere intieme zones zoals je clitoris. Het stimuleren van je clitoris zorgt voor de juiste ontspanning in combinatie met anale seks. Veel vrouwen bereiken sneller hun hoogtepunt door deze combinatie!
  • Last but not least! Doe het op je eigen tempo en stap voor stap zodat je niet zoals ik een nare eerste bruine kroning ervaart……

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
Gracht