Wat een onzin! Waarom is, in dit ‘taboeloze tijdperk’, masturbatie nog steeds onbekend terrein voor veel vrouwen? Volgens de cijfers vingert één op de vijf Nederlandse meisjes tussen elf en dertien jaar. Rond hun zestiende masturbeert bijna de helft. Bij volwassen vrouwen is dat iets meer dan de helft. Nederland, wordt wakker! Het is lekker en opwindend, het ontspant en ontstrest. Waarom zou je jezelf niet leren klaarkomen? En hoe kunnen we verwachten dat de man ons kan laten klaarkomen met dezelfde clit die jij zelf nog niet eens ontdekt hebt?

Masturberen is de ideale manier om je eigen lichaam te ontdekken. En laten we eerlijk zijn, klaarkomen is een van de lekkerste dingen die er bestaan. Naast een koud wijntje en Gerard Butler dan natuurlijk. Onze tip: koop een Pocket Rocket, gooi je knuffelberen het bed uit, zet goede porno op en laat die clit trillen. Binnen no time zit je op het topje van de berg en kun je je lekker vrij laten vallen. Je voelt je na het klaarkomen waarschijnlijk als een Jomanda die knetter stoned is. Daarna? Gewoon lekker nog een keer proberen! Och wat zal jij lekker slapen. Als herboren wordt je de volgende ochtend wakker. Een nieuwe vrouw die zichzelf heeft ontdekt en kan aangeven wat ze lekker vindt.

Leuk feitje. Op de Mangaia-eilanden moet een man zijn vrouw eerst drie orgasmen bezorgen voordat hij zelf een keer mag klaarkomen. Anders wordt hij scheef aangekeken en vind men hem een luie vent met een roestige penis. Ik zeg verhuizen! Wie gaat er mee?

Bron: Goedele Liekens, De Seksbijbel

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Comments
  • Avatar
    Kelly
    Beantwoorden

    Op naar de Mangaia-eilanden!

Leave a Comment

0
Gespierde manLippen