Met een zwaar hart moeten wij jullie weer vertellen dat we homeparty’s af moeten zeggen. We moeten de richtlijnen van het RIVM volgen en dit betekent dat het geven van homeparty’s nu niet verantwoord is. Dit is natuurlijk het laatste wat we willen want party’s geven vinden wij het leukste wat er is, maar in deze tijd moeten we gewoon even met zijn alle op de rem voor het welzijn van ons land.

We willen nog niet te ver vooruit kijken dus om zo up to date mogelijk te blijven willen we per week bekijken hoe het ervoor staat. Hou dus je mail in de gaten want de party’s die afgezegd worden sturen we ruim van te voren een mail met extra informatie. Voor degene die een voucher hebben gekocht, deze blijft vanaf nu nog een jaar geldig en we hopen dat we zo snel mogelijk weer een nieuwe datum met jullie kunnen afspreken.

Als goedmakertje geven we jullie de komende 3 weken op de webshop een korting van 15% met de code: ‘kutvid-19’ zodat jullie, maar ook wij, de komende periode een beetje kunnen overleven.

Veel liefs,

Het hele Pik Team

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
soloseksupgradeMister Sweetspot