Hey lieve pikkies,

Hier alweer een update van ons. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de maatregelen m.b.t het coronavirus zijn aangescherpt. Dit betekend ook voor ons dat het nog langer gaat duren voordat we weer homeparty’s kunnen gaan geven. We moeten, met heel veel verdriet, alle 43 party’s t/m 1 juni 2020 cancellen. Iedereen die een party geboekt heeft in deze periode zal een mail van ons ontvangen. Voor alle geboekte party’s kunnen we samen een nieuwe datum prikken.

Mocht je ons op dit moment willen supporten; de PIK YOUR TOY homeparty (t.w.v. €50,-) is nu tijdelijk in de aanbieding voor €15,-! En nog leuker: de gastvrouw krijgt dit weer terug op het moment van bestellen tijdens de party door middel van een korting van €15,-. Je vind de link om deze speciale party te kopen hier: https://toybusiness.nl/product/pik-your-toy-party/

Online blijven wij bezig! Onze webshop blijft lopen en we komen snel met nieuwe leuke online acties dus hou onze Instagram en Facebook in de gaten!

Hopelijk zien we jullie allemaal snel weer!

Liefs Team Pik Business

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
BEDTIME STORY – SEXY FOTOSHOOTONLINE SEXPERT QUIZ