Baby it’s cold outside.. Maar wij kunnen je helpen met opwarmen, want Cosmopolitan heeft een eigen seksspeeltjeslijn gelanceerd! Pik Business is één van de 3 verkooppunten van de Cosmopolitan Pleasure Toy Collection in heel Nederland!

Cosmopolitan Pleasure Toy Collection

Vanaf vandaag is onze webshop Toy Business gevuld met de gloednieuwe sextoys van de Cosmopolitan Toy Collection. De nieuwe Cosmopolitan speeltjes combineren de traditionele stijl van speeltjes, met Cosmopolitan’s expertise in eigentijdse vrouwelijke kracht. Precies hetgeen wat wij belangrijk vinden.

Glijmiddelen

Samen met de lancering van de Cosmopolitan Pleasure Toy Collection komt een gloednieuw assortiment glijmiddelen. De glijmiddelen maken het plezier bijzonder lekker. Daarnaast zijn klassiekers als Caramel Drizzle en Chocolate Covered Strawberry moeilijk te weerstaan.

Cosmopolitan Party

Een homeparty helemaal in Cosmopolitan style!? Pik Business zal met de speciale Cosmopolitan Party alle producten van de Pleasure Toy Collection naar jouw huiskamer brengen. Op deze speciale homeparty kunnen jij en je vriendinnen alles van deze lijn goed bekijken, voelen, proeven en ruiken.

Wil je meer weten over de producten van de Cosmopolitan Pleasure Toy Collection? Hou dan onze website in de gaten! We zullen over alle producten blogs schrijven en erover vertellen in onze vlogs zodat jij precies weet welke speeltje bij jou past!

Maak kennis met alle nieuwe toppers via de webshop of boek een Cosmopolitan Party.

 

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

0
ConfettiLippenstift