ONLINE PARTY BIJ JOU THUIS

Vanwege het corona virus en de maatregelen kunnen we helaas even geen fysieke homeparty’s geven. Dat vinden wij verschrikkelijk want wij vinden party’s geven het leukste wat er is! Daarom dachten we: waarom geen homeparty, maar dan online!? Dezelfde gezellige avond, maar dan een tikkeltje anders en veiliger! Daarbij ook nog voordelen waar je nog nooit aan gedacht hebt:

  • Iedereen kan online meedoen, niemand hoeft te reizen, en iedereen kan dus een drankje doen 😏
  • Je hoeft je huis niet op te ruimen!
  • Een gezellige avond met je vriendinnen in deze vervelende tijden
  • Geen maatregelen staan deze party in de weg!

Hoe werkt dit? Je hebt 2 mogelijkheden voor een online party: de online versie van de Pik Your Toy Party of de online versie van de Handjob Factory

Online Pik Your Toy Party 🌵  🎉
Kosten eenmalig €10,- (normaal €50,-)

Normaal gesproken komen we bij de Pik Your Toy Party thuis aan jouw keukentafel al onze leukste sextoys en glijmiddeltjes aan jullie laten zien zodat je alles kunt ervaren, ruiken voelen etc. Tijdens de online party doen we een verkorte versie hiervan. We sturen jullie de testers op zodat jullie alle spulletjes nog steeds fysiek kunnen zien en beleven, en wij geven daar online toelichting bij! Jij bent dus de gastvrouw en Pik Business host in één! 🙋🏻‍♀️ Er moet een borg worden betaald voor de spullen die jij van ons leent, maar deze ontvang je weer retour als we alle spullen terug hebben. Je krijgt een verzendlabel meegestuurd om alles weer terug naar ons te sturen.

We bellen via Skype, Zoom of WhatsApp. 📲  Wat jij het meest prettig vind. We beginnen ook zoals normaal weer met een quiz om even in te komen. Het cadeau van de winnaar word ook gewoon mee gestuurd!  🎁  Daarna zijn er ongeveer 30 minuten bezig met de rest van de party dus in totaal duurt het ongeveer drie kwartier. We nemen de leukste en populairste dingen met jullie door en bewaren de rest voor als we weer in het echt langs mogen komen! Al met al een hele gezellige avond waar we nu allemaal aan toe zijn, maar dan op een veilige manier! 🍾

Online Handjob Factory  🍆  🌈
Kosten €7,50 per persoon (normaal €15,- per persoon)

Bij de Online Handjob Factory gaan we nog een stapje verder. Naast al het bovenstaande wat we tijdens de Online Pik Your Toy Party doen: de quiz en het uitlichten van de leukste en populairste sextoys, gaan we daarna aan slag met dildo’s! Jullie krijgen de dildo’s en glijmiddel toegestuurd zodat we jullie online de 7 béste handjob technieken kunnen leren en jullie deze kunnen uitoefenen op onze regenboogkleurige joekels! Wil jij je vent of one night stand imponeren met de beste handjob EVER? Dan is deze online party iets voor jou en je vriendinnen!

We bellen via Skype, Zoom of WhatsApp. 📲  De Online Handjob Factory duurt ongeveer een uur. Er moet een borg van €20,- per dildo worden betaald voor de dildo’s die we opsturen, maar deze ontvang je weer retour als we alle spullen terug hebben. Je krijgt een verzendlabel meegestuurd om alles weer terug naar ons te sturen.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via info@pikbusiness.nl of ons bellen op +31 6 17658272. 📞 Dan kunnen we eventueel ook een online party op maat maken voor jullie!

Hopelijk tot snel lieve pikkies!

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
bekkenbodemspier