Vanwege het cancelen van vele party’s en evenementen, waardoor wij jullie erg missen, is het weer tijd voor een Online Sexpert Quiz! Dit keer op zaterdag 28 november 2020 om 20.00!

We organiseren voor jullie een Pub Quiz zoals jullie hem kennen, maar dan in een ander jasje namelijk: online! 30 vragen om te testen wie van jullie de echte sexperts zijn. Spannende prijzen worden uitgereikt voor de eerste, tweede en derde plaats. De winnaars ontvangen hun prijzen via de post.

De antwoordformulieren zijn via onze webshop te koop voor €4,50 via deze link: https://pikbusiness.nl/product/online-sexpert-quiz/. Dit kan tot zaterdag 28 november 19.30. Na het aanschaffen van een antwoordformulier via de webshop kun je jouw eigen formulier downloaden. Deze print je uit en een foto hiervan stuur je na afloop via Whatsapp naar 06-17658272. Na 10 minuutjes worden de winnaars bekend gemaakt!
Natuurlijk is er na afloop tijd om al jullie vragen te WhatsApps en eventueel sextoys aan te schaffen met 15% korting.

Zijn jullie erbij 28 november om 20.00?

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Comments
  • Avatar
    Lieke
    Beantwoorden

    Hoi ik heb mij aangemeld voor de quiz maar waar kan ik de link openen ? 🙂

Leave a Comment

0
Help mijn lover heeft geen zin!Piano Vrouw