Vanwege het cancelen van vele party’s en evenementen, waardoor wij jullie moeten missen, willen we jullie op een andere manier ontmoeten en jullie voorzien van de leukste sekstoys. Daarom gaan we voor jullie een Pubquiz organiseren, maar dan in een ander jasje namelijk: online! 30 Vragen om te testen wie van jullie de echte sexperts zijn. 3 Erotische prijzen worden uitgereikt voor de eerste, tweede en derde plaats. De winnaars ontvangen hun prijzen via de post.

De antwoordformulieren zijn via onze webshop te koop voor €4,50 via deze link: https://toybusiness.nl/product/sexpert-quiz/. Dit kan tot ZATERDAG 2 MEI 19.30. Na het aanschaffen van een antwoordformulier via de webshop kun je jouw eigen formulier downloaden. Deze print je uit en een foto hiervan stuur je na afloop van de quiz via Whatsapp naar 06-17658272. Na 10 minuutjes worden de winnaars bekend gemaakt!

Natuurlijk is er na afloop om al jullie vragen te WhatsApps en eventueel sextoys aan te schaffen met 10% korting. Zijn jullie erbij 2 mei?

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
nieuwe corona updateFEMMEFIT