Seks onder de douche. Niet voor mij wegelegd. Traumatische ervaringen. Vet onhandig. Koud. En verschrikkelijk.

Maar hey. Ik ben een van de weinige volgensmij. Dat komt ervan als je vriend na een geile tongpartij onder de douche niet meer kan nadenken door alle geilheid, je probeert op te tillen (ja want met ongeveer 80 kilo tillen ben je na 3 keer stoten niet afgepeigerd?), met zijn ellenboog de hendel van de douche naar stand DOOD IN DE HEL duwt, hij je van de schrik van het hete water op de grond laat donderen, en zelf een beetje gaat lopen janken om zijn verbande vingertje. Lig je dan. DAG HOOR DOUCHE SEKS.

Voor jullie heb ik uitgezocht hoe het WEL moet.

Seks onder de douche

Gebruik glijmiddel! Met al het water spoelt het natuurlijke vocht snel weg. Kies wel voor glijmidddel op siliconen basis, en niet op waterbasis. Deze zijn waterbestendig. Maar pas er wel op dat je niks op de grond knoeit, anders ga je head first de badkamertegeltjes tegemoet. Tip: Elite van Intimate Earth. Een ander optie is volgens bronnen de straal de andere kant op richten. Kan je vertellen; blauwe lipjes onder en boven.

Gebruik de badkamer accessoires. Bijvoorbeeld de douchekop, een spons, de watertemperatuur en de douchekopstanden. Daarbij kun je het natuurlijk helemaal spannend maken met ons assortiment aan waterdichte speeltjes. Ons favo douchespeeltje is de Rianne’s Bella Body Wand massager.

Seks in bad

Good to know: Volgens Soa Aids Nederland maakt het niet uit of je in chloorwater zwemt of dat je er seks in hebt. Condooms en water hebben geen gelukkig huwelijk. Door het water kan de glijmiddel op het condoom oplossen en dit is geen lekker gevoel. Daarbij is er ook nog eens soa- en preggo gevaar. Doordat de glijmiddel verdwenen is scheurt het condoom sneller. Pay attention dus!

Het gebruiken van badschuim is niet handig omdat badschuim vaak geparfumeerd is en de zuurgraad van je vagina kan verstoren. Hierdoor kunnen er infecties en ontstekingen ontstaan. Kies voor olie. Glijdt ook lekker. Aanrader: de Warming Massage Oil van Slow Sex! De heerlijke geur creëert een ontspannen sfeer.

Over het fabeltje vacuüm zuigen van je vagina hoef je je geen zorgen te maken. Omdat de zwelling van de pik afneemt ontstaat er meer ruimte in de vagina en dit zou dan geen probleem moeten geven. Mocht het probleem zich toch voordoen? Bijt dan in de tepel van je partner. We lazen ergens dat de zwelling dan zo snel afneemt, dat de piemel er weer uit kan.

Oke best leuk.. Misschien toch nog een keertje proberen. 

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Comments

Leave a Comment

0