Je kent hem wel, de cliché: size does(n’t) matter. Blijkbaar zijn de meningen daarover verdeeld. De ene vrouw zegt “Het maakt mij niet uit, het gaat erom hoe hij hem gebruikt”, de ander zegt “De lengte interesseert me niet als hij maar lekker dik is. Dus, bij deze, voor de vrouwen die zeggen dat het ze toch allemaal niet uitmaakt, heb ik een de volgende opmerking:

Ik heb er namelijk serieus over na zitten denken of de maat echt belangrijk is en toen bedacht ik me, dat het gewoon echt zo is, dat sommige standjes niet mogelijk zijn met een kleinere piemel, penis, lul, Willie, Schanzts, you name it. Je weet wel, die ene dat jij op je zij ligt en hij achter je. Als de piemel niet lang genoeg is floept hij er steeds uit. Zo zijn er nog wel meer standjes die moeilijk tot niet uitvoerbaar zijn. Daar word je toch echt niet vrolijk van. Afwisseling is namelijk wel belangrijk bij het interessant en spannend houden van je seksleven, zeg nou zelf, altijd maar in slaap vallen tijdens het zeesterren (if you know what I mean) is ook niet alles.

Ik ben voor deze blog (m’n eerste ever trouwens) natuurlijk meer feitjes gaan googlen en toen kwam ik deze tegen: De penis bevindt zich niet in zijn geheel buiten het lichaam. Het deel in de buik is krom, waardoor het mannelijk geslachtsorgaan de vorm van een boemerang heeft. Dat kun je zien als een man en een vrouw seks hebben in een MRI-scanner. Het feit dat de penis van de man een boemerang is, vind ik al vrij grappig (call me stupid) maar dit betekend dus, beste lezers, dat er mensen seks hebben gehad in een MRI-scanner, lijkt me super onhandig.

Nog een onderwerp waar ik het graag over heb, pijpen. Als je het mij vraagt één van de leukste dingen om te doen tijdens het voorspel. Het is ook zo dat als je het leuk vindt om te doen, je er goed in wordt. Het is leuk om van alles uit te proberen en testen. Aan het gekreun van de ‘ontvanger’ (is het trouwens niet super geil als mannen kreunen) merk je dan of het aanslaat of dat je beter iets anders kan gaan doen. Ook heb ik geleerd, niet uit ervaring maar van het alwetende world wide web, dat orale seks ervoor zorgt dat een penis nog stijver en langer wordt. Dat is toch top! Uit onderzoek is gebleken dat mannen na orale seks een grotere piemel hebben dan na masturbatie of fantaseren over seks. Quote van de dag: Zuigen kreng!

Als afsluiter een kleine tip: Wil je leren Deep Throaten dan moet je slikken. Daarover volgende keer meer.

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

0