Retourneren

Toch niet tevreden met je bestelling of is er iets mis met je pakketje? Dan kun je jouw pakketje makkelijk naar ons retourneren. Volg de volgende stappen.

Stuur binnen 14 dagen na ontvangst jouw pakket terug in de originele verpakking (we hoeven niet uit te leggen waarom). Mocht er iets mis zijn met het product zelf, neem dan eerst contact met ons op via info@pikbusiness.nl of bel +31 (6) 21 86 12 21.

Retouradres:

Schinkeldijkje 16H
1432CE Aalsmeer
Nederland

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen zal deze binnen 48 uur worden verwerkt en ontvang je een bevestiging van ontvangst, samen met de creditnota.

Zodra alles is verwekt is ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je in eerste instantie betaald hebt. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.

Je kan jouw retour versturen met PostNL of een andere vervoermaatschappij. De kosten van een pakket zijn € 6,95.

0