Van Nomi Tang hebben we een aantal sextoys gekregen om te reviewen. Twijfel je om ze aan te schaffen? Lees snel onze mening!

First of all: de verpakking. Wauw! De vibrators komen in een chic doosje en daarin liggen de toys op een bedje van zilver zijde. In deze doosjes kun je de toys ook makkelijk en discreet bewaren. Alle toys zijn oplaadbaar en gemaakt van body safe siliconen. De vibrators zijn voorzien van een simpele uit/aan knop. Met deze knop kun je de vibratiepatronen bepalen. Een supertoffe en nieuwe toevoeging aan de vibrators van Nomi Tang is de Touch bar. Door met je duim omhoog of omlaag te ‘sliden’ bepaal je de intensiteit van de vibraties. Omlaag voor zachtere vibraties en omhoog voor hardere vibraties. Mega nieuw, slim en super tof!

Better than Chocolate

Deze toy heeft een supermooie uitstraling en mooie vormen. De siliconen waar de Better than Chocolate van zijn gemaakt voelen super zacht aan en hij ligt lekker in je hand. Deze Vibrator is ontwikkeld voor externe stimulatie, dus voor je clitoris, maar hij is ook super prettig voor het stimuleren van je vagina of bijvoorbeeld je tepels. Je kan de vibrator harder of zachter zetten door over de Touch bar heen te glijden. Je kan de 4 verschillende vibratie patronen bedienen door de algemene knop in te drukken. Wat ook superhandig is aan deze toy, is dat je hem kan locken door hem 5 seconden in te drukken waardoor hij roze kleurt. Ik moest aan het begin even wennen hoe ik deze toy het beste vast kon houden voor de juiste positie, maar toen ik hem eenmaal had gevonden: heerlijk! Wij vinden dit een superleuke toy met een hele fijne prijs – kwaliteit verhouding. Mocht je dus op zoek zijn naar een een toy voor externe stimulatie is dit een echte topper!

Getaway Plus

De Getway Plus heeft een super elegante uitstraling op het eerste gezicht! Hij is alleen wel iets kleiner dan je zou denken. Dit is helemaal niet erg omdat iedereen vanbinnen anders in elkaar zit natuurlijk. Deze vibrator is ontworpen om je g-spot mee te vinden, vandaar de gebogen kop. Hij is by the way ook erg lekker voor clitorale bevrediging! Je zal zelf moeten testen of de vibrator jouw g-spot vindt. Het materiaal is in elk geval erg lekker glad. Je hebt bijna geen of een klein beetje glijmiddel nodig. Met de opening aan de onderkant kun je hem makkelijk vasthouden. De vibraties zijn rustig maar lekker. Al met al en goede toy!

Tease

Deze toy is superflexibel, wat in het eerste geval niet zo lijkt. Dat is mega chill bij het inbrengen. De vibraties zijn goed en door het makkelijke handvat ligt hij lekker in de hand. De vibrator heeft, zoals niet veel andere g-spot vibrators, een speciaal ‘oortje’ om je g-spot extra mee te stimuleren. Dit gevoel is eerst een beetje wennen maar uiteindelijk superlekker en daardoor zorgt het er ook voor dat je makkelijker kan klaarkomen via jouw gspot. Het oortje is ook erg lekker om de clitoris mee te stimuleren. Wij zijn erg te spreken over deze toy!

Al overtuigd!? Koop de toys nu bij ons in de webshop via deze links:

https://toybusiness.nl/product/better-than-chocolate/

https://toybusiness.nl/product/getaway-plus/

https://toybusiness.nl/product/tease/

 

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
LippenstiftKom Je Ook?