Samen

Het afgelopen anderhalf jaar wordt er veel gesproken over ‘samen’. We zijn samen één maatschappij, samenkomen we deze crisis door en meer dan ooit willen we ‘gewoon weer samenzijn’. Om deze tijden samen met je partner of scharrel iets spannender te maken is een leuke sextoy één van de mogelijkheden. Maar vaak zien we toch dat het speeltje vooral voor één van beide z’n effecten heeft en minder gericht is op het samen genot. Daarnaast kan je bij sommige sextoys na een aantal keer gebruiken wel erop uitgekeken raken en toe zijn aan iets nieuws.

Eindeloze opties

Wil jij dé sextoy die je niet zal vervelen en waar je zowel solo als samen van kan genieten? Dan is de RIANNE’S Duo Vibe zeker een aanrader. Het feestje begint al bij het ontvangen van het pakket. Een mooie stijlvolle verpakking met een elegant gevormde vibrator. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven hoe we dit speeltje kunnen gebruiken, maar laat je niet tegenhouden in je eigen fantasie. De informatie helpt je op weg met deze nieuwe vorm vibrator, maar als je eenmaal je creativiteit erop los laat zijn de opties voor hem en haar eindeloos.

De RIANNE’S Duo Vibe is van kwalitatieve siliconen gemaakt en 100% waterproof. Het schoonmaken gaat gemakkelijk evenals het opladen. Je kunt het speeltje gemakkelijk (laten) vasthouden, maar wanneer je deze samen gebruikt is dat niet nodig. Wel wordt het dan lastiger om de twee knopjes te vinden zodat je de vibratorstand kan wisselen. Wat ontzettend fijn is, is dat je de vibratorstand van zowel de vrouwen als de mannen kant van het speeltje apart van elkaar kan bedienen. Beide kanten hebben 7 standjes met verschillende ritme en intensiteit opties. De trillingen zijn goed te voelen. Het is intens om beide tegelijk die trillingen te voelen. Beide kanten zijn ook voorzien van ribbels, maar daar hebben we niets van gemerkt. Van de vibraties uiteraard wel.

Je kan de sextoy zowel inwendig als uitwendig gebruiken. Bij het inwendige solo of duo gebruik, miste ik wel de stimulatie van mijn clitoris om te kunnen klaarkomen. Bij het inwendige duo gebruik in missionaris stand raakt het topje van de penis wel af en toe de clitoris en met de meeste andere standjes kan je gemakkelijk met je eigen vingers de clitoris extra stimuleren.

De keuze is reuze!

De missionaris voelde voor mij niet heel comfortabel, doordat de vorm van de vibrator niet de juiste plekjes raakte wanneer de vibrator heen en weer bewoog door de bewegingen van de penis door de ring. Wat bij mij wel lekker voelde was het doggy style standje, omdat de vibrator dan precies de juiste plekken raakt. Mocht je van dubbele penetratie houden, dan is de duo vibrator daar de uitgelezen optie voor. Mijn vriend vond daarentegen alle standjes met de duo vibrator lekker, hij vond het een groot succes. Het is even uitproberen welk standje jij/jullie het lekkerste vinden, want de keuze is reuze!

Benieuwd geworden? Bekijk het product op de webshop pagina.

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0