Een groot voordeel van het opzetten van Pik Business is dat wij de nieuwste speeltjes en snufjes op het gebied van seks uit mogen testen om op de hoogte blijven van alle ontwikkeling op de markt. Zo kwam ook VTREAT voorbij op onze Instagram feed en maakte ons reuze nieuwsgierig. We hadden hiervoor wel eens gehoord van v-steaming, maar nog nooit uitgeprobeerd. Een tijdje was VTRAET niet leverbaar omdat de verkoop erg hard ging, dus het heeft even geduurd voordat we ermee aan de slag konden, maar gelukkig is het overal weer op voorraad en kunnen wij het nu ook testen en aan onze webshop toevoegen. 

Wat is v-steaming?

V-steaming, yoni-steaming of vaginaal stomen is een eeuwenoude natuurlijke remedie om de intieme zone te verzorgen en ondersteunen. Vrouwen wereldwijd passen deze methode al generaties lang toe omdat ze overtuigd zijn van de krachtige werking en de positieve effecten op lichaam en geest. Het ritueel wordt dan ook al duizenden jaren van vrouw op vrouw doorgegeven omdat er wordt geloofd in de lichamelijke, emotionele én spirituele voordelen van v-steaming.

De warme en zachte kruidenstoom van een v-steam werkt kalmerend op lichaam en geest en kan ondersteuning bieden bij diverse vrouwelijke kwaaltjes zoals menstruatieklachten, infecties maar ook stress en energetische blokkades. Hoewel de methode niet wetenschappelijk is bewezen heeft v-steaming zich door de eeuwen heen bewezen. Niet voor niets delen vrouwen generaties lang hun succesverhalen over de helende krachten van v-steaming met elkaar.

Hoe werkt het?

  • Breng 0,75-1 liter water aan de kook en voeg 3 eetlepels kruiden toe. Laat de kruiden 5 minuten inweken.
  • Giet het water met de kruiden voorzichtig in de VTREAT seat en plaats deze in het toilet of de vloer. Heb je geen VTREAT seat? Gebruik dan een emmer, kom of pot.
  • Wacht tot de stoom is afgekoeld tot een comfortabele temperatuur. Wees voorzichtig, de stoom kan erg heet zijn en je huid mogelijk verbranden als je te heet stoomt
  • Verwijder je ondergoed en zit, hurk of kniel voorzichtig op de VTREAT seat, emmer, kom of pot.
  • Wikkel een deken of handdoek rondom je middel en benen om deze warm te houden maar ook om ervoor te zorgen dat de stoom niet ontsnapt.
  • Last but not least: geniet van het heerlijke warme ontspannende en zachte gevoel! Stoom ongeveer 25 – 30 minuten. Je kunt stoppen zodra er geen stoom meer afkomt van het water. Wil je langer stomen? Voeg dat extra heet water toe.

Review Roos:

Allereerst wil ik het even hebben over de vormgeving want het ziet er echt supertof uit! Wij hebben een VTREAT seat, VTREAT herbs, een rozenkwarts en een kaartje met een kortingscode ontvangen van VTREAT. Het ziet er heel vrouwelijk en clean uit en ik had gelijk zin om hiermee aan de slag te gaan.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ook wel een beetje spannend vond om dit uit te testen. Ik heb nog nooit zoiets geprobeerd dus ik heb eerst uitgebreid de gebruiksaanwijzing en reviews lezen. Daar zat ik dan op de toilet op VTREAT seat (zelfs de hond vroeg zich af wat ik aan het doen was) Het gevoel is erg bijzonder, maar het voelt vooral ontspannen aan door de warme stoom. Na een minuut of 10 voelde mijn hele lichaam ontspannen en warm. Door de geur van de kruiden krijg je gelijk een spa beleving. Ik heb er een boek bij gepakt en heb dit ongeveer een half uur volgehouden. Ik voelde mij erna super ontspannen en heb echt genoten van deze me-time. Ik ga dit zeker nog een keer doen en kan het iedereen aanraden. Of het nou voor grote veranderingen heeft gezorgd in mijn vagina durf ik niet te zeggen na eenmalig gebruik maar het is zeker voor herhaling vatbaar! VTREAT adviseert om het 1 keer in de week te gebruiken om voordelen van het stomen optimaal te merken. Met 1 zakje kruiden kan je 3 tot 4 keer stomen, dus stomen maar!

Via onderstaande linkjes kun je de producten op onze webshop vinden:

https://pikbusiness.nl/product/vtreat-steam-seat/

https://pikbusiness.nl/product/vtreat-steam-herbs/

Wil jij ook een VTREAT seat & herbs winnen? Ga naar ons Intagram account @pik.business om mee te doen aan de winactie!

Marilyn

Na een journalistieke opleiding terecht komen in de sextoy branche is niet de meest logische loopbaan.. Gelukkig kan Marilyn bij Pik Business toch nog haar liefde voor schrijven benutten!

Leave a Comment

0
Rianne’s Heart Vibe