Tijdens deze party brengen we alle producten van het prachtige merk Rianne S naar jouw huiskamer om jou en je vriendinnen alles te laten zien. Op deze speciale homeparty kunnen jullie alles van deze lijn eens echt goed bekijken en voelen.

RIANNE S

Rianne S, het luxe erotische lifestylemerk, is gespecialiseerd in het maken van mooie en originele sensuele accessoires voor de moderne vrouw. De collectie van Rianne S is ontworpen om de zintuigen te stimuleren en nodigt je uit je seksuele grenzen te verkennen en de godin in jezelf te bevrijden.

Rianne S verwelkomt je in de wereld van erotiek, om de seksuele energie van binnen op te wekken. Elk item in de collectie van Rianne S is zorgvuldig ontworpen voor jou en voor plezier, om erotische verlangens op te wekken, te verkennen en volledig de ruimte te geven.

De unieke en originele collectie is het resultaat van de creatieve samenwerking tussen Rianne Swierstra en de Italiaanse productontwerper Valerio Sommella.

Sexy, stylish, smart.

Wat wij bieden      

  • Alle sextoys en glijmiddelen van Rianne S uitgestalt op jouw keukentafel.
  • Een Sexpert Quiz.
  • Een uur uitleg.
  • Een half uur de tijd voor vragen en bestellingen.

Duur: 1,5 uur

Locatie: Aan huis of op locatie

Aantal personen: Geen maximum of minimum aantal

Kosten: €50,- (incl. btw)*

*Deze kosten zijn exclusief reiskostenvergoeding van €0,23 (incl.btw) per kilometer vanaf ons bedrijfsadres en parkeerkosten op de locatie.

Boeken

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.