Sinds kort hebben we een te gekke samenwerking met Seksuologen in Twee. De naam verklapt het al: dit zijn dus twee officiële seksuologen! Ze zijn ontzettend succesvol op social media en kunnen je alles over seks vertellen. De seksuologen hebben een aantal meiden uitgekozen die voor ons nieuwe project maandelijks een sekstoy mogen uitproberen en reviewen. De eerste toy van de maand is de Mister Sweetspot. Lees nu wat de reviewers van deze clitoris vibrator vinden!

Mister Sweetspot

‘Fijn om met mijn partner te gebruiken’

“De mister sweetspot is een leuke vibrator die er anders uitziet dan andere vibrators. Het is een vibrator waar je aan moet wennen en echt vrienden mee moet worden, maar als je eenmaal ontdekt hebt hoe hij het beste voor jou werkt is het een toppertje. Ik kan niet meer zonder! De mister sweetspot heeft verschillende standjes en is USB oplaadbaar. Het design vind ik ook erg fijn, omdat het niet echt zo sekstoy achtig is. Ik vind het vooral een fijne vibrator om samen met mijn partner te gebruiken. Door het soepele topje kan je hem makkelijk bij elk standje tegen je clitoris aanleggen. Zorg er wel dat er wat druk op staat zodat het balletje niet tegen je clitoris aan kan slaan. Het is wel een vibrator die voor mensen is ontwikkeld die van stevige vibraties houden. Het is een vibrator die in mijn top 3 staat!”

 

‘Voor ieder wat wils’

“Deze vibrator heeft een mooi design en ligt goed in de hand. Het is van een fijn, zacht materiaal gemaakt waardoor het zacht aanvoelt op de huid. Het heeft veel verschillende standen, waar ook wel echt verschillen tussen zitten, waardoor er voor ieder wel wat wils is.

Het dunne steeltje met balletje gaat door de heftige vibratie wel een beetje alle kanten op, waardoor het een beetje pijnlijk kan zijn. Het apparaat wordt vrij snel warm dus je kan het niet al te lang achter elkaar gebruiken. Ook maakt het naar mijn mening vrij veel geluid. Het is niet mijn favoriet, maar het is wel een fijn apparaat.”

 

Tip van Seksuologen in Twee

“Ook nog een tip van ons: gebruik deze toy eens ergens anders op je lichaam! En ook leuk: je kunt hem ook in bad gebruiken, misschien zorgen de vibraties wel voor flinke golven? Wil je meer van het speeltje weten of ben je gewoon nieuwsgierig? Check dan de website en/of insta van Pikbusiness!”

Meer lezen?

Tenslotte gestest door Lotte – Motion Love Balls Twisty

Blog – De Soloseksupgrade

Bedtime stories – De Blokhut

Felice

Women empowerment staat voor Felice op nummer één! Ze laat andere vrouwen graag zien dat je seksualiteit 100% omarmen ontzettend bevrijdend is! Felice zorgt ervoor dat alle social media up to date blijf en deelt haar passie met alle lezers via haar super interessante blogs!

Leave a Comment

0
nieuwe corona updateHelp mijn lover heeft geen zin!