Pik Business organiseert weer een online event: Sexy Spring! Een hilarisch, gezellig én leerzaam avondje online. We beginnen met een spannende quiz om te zien wie er een échte (s)expert is, en sluiten af met de Sexy Spring Bingo.
Deze speciale Sexy Spring editie zal plaatsvinden op 24 april om 20.00 via een livestream op het Instagram account van Pik Business (@pik.business) 

Quiz

De spannende quiz bestaat uit 30 vragen om te testen wie van jullie de échte (s)experts zijn. Spannende prijzen worden uitgereikt voor de eerste, tweede en derde plaats:

 • Prijs voor de nummer 1: Lingerie naar keuze https://pikbusiness.nl/lingerie/
 • Prijs voor de nummer 2: Kinky setje van Rianne S.
 • Prijs voor de nummer 3: Setje met blinddoek, veertje en satijnen handboeien

Bingo

Na de quiz beginnen we een speciale Sexy Spring Bingo waarbij we 3 prijzen aan de winnaars weggeven. In totaal zijn er 3 rondes. Na 2 rondes gaan we voor een volle bingo kaart en win je de superhoofdprijs! Na de bingo worden de quiz winnaars bekend gemaakt.

 • Prijs voor de volle kaart: Satisfyer Curvy 3+ Luchtdrukvibrator
  Satisfyer Curvy 3+ Luchtdrukvibrator
 • Prijs in de tweede ronde: Rianne’s Heart Vibe
  Rianne’s Heart Vibe – Koraal
 • Prijs in de eerste ronde: Partner Couples Massager
  Partner Couples Massager
  Natuurlijk houden wij rekening met de prijzen voor de mannen!
De winnaars ontvangen hun prijzen via de post binnen 1 week.

Wat moet je doen om mee te doen

 1. Koop je antwoordformulier en bingo kaart hier
 2. Wil je extra kans maken tijdens de bingo!? Koop een extra bingo kaart hier
 3. Na aanschaf ontvang je op vrijdagavond 23 april een link via de mail van het programma ‘Ik Ben Aanwezig’. Via deze link kun je jouw antwoordformulier en bingo kaartje(s) downloaden.Het antwoordformulier kun je er tijdens de avond zelf online bijhouden op je telefoon, iPad of laptop en invullen.De bingo kaart(en) kun je uitprinten om tijdens de bingo de nummers op te stempelen. Heb je geen printer? Schrijf dan je bingo kaart(en) over op een papiertje.
 4. Ga op 24 april om 20.00 naar de Instagram van @pik.business en kijk live met ons mee. Als je ons account al volgt dan zie je om 20.00 uur automatisch dat je live kan meekijken.
 5. Houd je quizformulier en bingo kaartje(s) bij de hand, pak een wijntje en een lekker hapje en dan maken we er samen een gezellige avond van!
Je kunt je quizformulier en bingo kaartje(s) kopen tot VRIJDAG 23 APRIL om 18.00 uur.
Let’s Have a Sexy Spring!

Felice

Women empowerment staat voor Felice op nummer één! Ze laat andere vrouwen graag zien dat je seksualiteit 100% omarmen ontzettend bevrijdend is! Felice zorgt ervoor dat alle social media up to date blijf en deelt haar passie met alle lezers via haar super interessante blogs!

Leave a Comment

0
Oma aan tafel