Team sexperts

Pik Business is als een klein bedrijf opgezet door een groep vriendinnen.

Onze visie is om vrouwvriendelijk te zijn en om taboes te doorbreken, vooral in onze huidige samenleving waarin deze taboes eigenlijk allang niet meer zouden moeten bestaan. Ons hele assortiment seksspeeltjes is zorgvuldig gekozen. Zeer stijlvol en alleen vrouwelijke kleuren. We willen duidelijk maken dat seksspeeltjes niet eng hoeven te zijn of iets geheims. De vrouw moet eerst aan zichzelf denken en moet de kans krijgen om haar lichaam te leren kennen. We blijven zeggen; we hebben allemaal een vagina, we kunnen er maar beter van genieten.

Wij doorbreken het taboe rondom seksspeeltjes door vernieuwend en gewoon lekker normaal te zijn. Onze toys zijn niet ordinair maar classy, en onze blogs zijn informatief maar met een knipoog. Wij proberen sextoys toegankelijk en bespreekbaar te maken.

Door het hele land verzorgd ons team van enthousiaste sexperts onze homeparty’s!

Roos

Eigenaar

Onze Roos is een held in het hebben van langdurige relaties. Hoe hou je het spannend in de slaapkamer als dezelfde pik je al 8 jaar aankijkt.

Marilyn

Eigenaar

What’s in a name. Marilyn weet alles over het zijn van een sekssymbool. Hoe straal je genoeg zelfvertrouwen en macht uit om een sekssymbool in jouw slaapkamer te zijn.

Cetty

Consulente
Regio: Overijssel

Onze paradijsvogel Cetty stelt je op je gemak en laat je lachen. Wil je party in het Engels, Spaans of Papiaments? Vraag naar Cetty!

Janneke

Consulente
Regio: Gelderland

Met haar grote glimlach laat Janneke je op je gemak voelen en lijkt het alsof je haar al jaren kent! Bij haar durf je al je vragen kwijt!

Floor

Seskuoloog

Onze huisseksuoloog Floor staat klaar voor al je intieme issues. Aarzel niet, je kunt haar altijd om zaad.. uhh, raad vragen.

Lotte

Reviewer

Ooit een walk-in closet voor je sextoys gehad? Ons Lotte wel. Zij voelt, likt, proeft, ruikt en brengt van alles in om voor jullie de perfecte review te schrijven!