Team sexperts

Pik Business is als een klein bedrijf opgezet door een groep vriendinnen.

Onze visie is om vrouwvriendelijk te zijn en taboes rondom (solo)seks te doorbreken. We vinden dat deze taboes in onze huidige samenleving al lang niet meer zouden moeten bestaan. Met Pik Business willen we seks (zowel met een partner als met jezelf) bespreekbaar maken met een knipoog. Omdat we vrouwvriendelijk willen zijn hebben we ons hele assortiment seksspeeltjes zorgvuldig uitgekozen. Alle toys zijn zeer stijlvol en hebben alleen vrouwelijke kleuren. We willen duidelijk maken dat seksspeeltjes niet eng of geheim hoeven te zijn. Een vrouw moet eerst aan zichzelf denken en moet de kans pakken om haar lichaam te leren kennen. We blijven zeggen; we hebben allemaal een vagina, we kunnen er maar beter van genieten.

Wij doorbreken het taboe rondom seksspeeltjes door vernieuwend en gewoon lekker normaal te zijn. Onze toys zijn niet ordinair maar classy, en onze blogs zijn informatief maar met een knipoog. Wij proberen sextoys toegankelijk en bespreekbaar te maken.

Door het hele land verzorgd ons team van enthousiaste sexperts onze homeparty’s!

Roos

Eigenaar

Onze Roos is een held in het hebben van langdurige relaties. Hoe hou je het spannend in de slaapkamer als dezelfde pik je al 8 jaar aankijkt.

Marilyn

Eigenaar

What’s in a name. Marilyn weet alles over het zijn van een sekssymbool. Hoe straal je genoeg zelfvertrouwen en macht uit om een sekssymbool in jouw slaapkamer te zijn.

Cetty

Consulente
Regio: Overijssel

Onze paradijsvogel Cetty stelt je op je gemak en laat je lachen. Wil je party in het Engels, Spaans of Papiaments? Vraag naar Cetty!

Janneke

Consulente
Regio: Gelderland

Met haar grote glimlach laat Janneke je op je gemak voelen en lijkt het alsof je haar al jaren kent! Bij haar durf je al je vragen kwijt!

Linsey

Consulente
Regio: Noord-Holland

Bij Linsey voelt het alsof je al jaren vriendinnen bent. Met haar gezellige lach en lieve karakter zorgt ze ervoor dat niemand zich ongemakkelijk voelt en iedereen naar huis gaat met haar nieuwe beste vriend!

Mariëlle

Consulente
Regio: Utrecht

Marielle is een spontane meid die al haar kennis in de strijd gooit om er een ontzettend leuke en gezellige vriendinnen avond van te maken. Geen vraag is te gek voor deze ruimdenkende meid.

Bho

Consulente
Regio: Noord-Holland

Deze ras Amsterdammer zal iedereen met haar jarenlange ervaring het beste advies geven. Erotiek is haar nieuwe passie en er staat haar niks in de weg om dit met heel Nederland te delen!

Magda

Consulente
Regio: Groningen

Milou

Consulente
Regio: Noord-Holland

Bij Milou zal je de hele avond met open mond luisteren naar haar verhalen en fantastische adviezen. Vragen over speeltjes die je kunt gebruiken als lesbisch koppel? Milou weet raad!

Felice

Felice

Stagiare

Women empowerment staat voor Felice op nummer één! Ze laat andere vrouwen graag zien dat je seksualiteit 100% omarmen ontzettend bevrijdend is! Felice zorgt ervoor dat alle social media up to date blijf en deelt haar passie met alle lezers via haar super interessante blogs!

Nathalie

Stagaire

Met haar vliegensvlugge vingertjes zorgt Nathalie ervoor dat alle reserveringen zo snel mogelijk behandeld worden en alle consulenten op pad kunnen gaan. Daarnaast zorgt ze ervoor dat alle pakketjes mooi ingepakt worden en de voorraad up-to-date blijft!

0