Team sexperts

Pik Business is als een klein bedrijf opgezet door een groep vriendinnen.

Onze visie is om vrouwvriendelijk te zijn en taboes rondom (solo)seks te doorbreken. We vinden dat deze taboes in onze huidige samenleving al lang niet meer zouden moeten bestaan. Met Pik Business willen we seks (zowel met een partner als met jezelf) bespreekbaar maken met een knipoog. Omdat we vrouwvriendelijk willen zijn hebben we ons hele assortiment seksspeeltjes zorgvuldig uitgekozen. Alle toys zijn zeer stijlvol en hebben alleen vrouwelijke kleuren. We willen duidelijk maken dat seksspeeltjes niet eng of geheim hoeven te zijn. Een vrouw moet eerst aan zichzelf denken en moet de kans pakken om haar lichaam te leren kennen. We blijven zeggen; we hebben allemaal een vagina, we kunnen er maar beter van genieten.

Wij doorbreken het taboe rondom seksspeeltjes door vernieuwend en gewoon lekker normaal te zijn. Onze toys zijn niet ordinair maar classy, en onze blogs zijn informatief maar met een knipoog. Wij proberen sextoys toegankelijk en bespreekbaar te maken.

Door het hele land verzorgd ons team van enthousiaste sexperts onze homeparty’s!

Team

Roos

Roos Eigenaar

Eigenaar & Sex coach

Onze Roos is een held in het hebben van langdurige relaties. Hoe hou je het spannend in de slaapkamer als dezelfde pik je al 8 jaar aankijkt.

Marilyn

Marilyn Eigenaar

Eigenaar & Sex coach

What’s in a name. Marilyn weet alles over het zijn van een sekssymbool. Hoe straal je genoeg zelfvertrouwen en macht uit om een sekssymbool in jouw slaapkamer te zijn.

Cetty

Cetty Consulente

Consulente
Regio: Overijssel

Onze paradijsvogel Cetty stelt je op je gemak en laat je lachen. Wil je party in het Engels, Spaans of Papiaments? Vraag naar Cetty!

Janneke

Janneke Consulente

Consulente
Regio: Gelderland

Met haar grote glimlach laat Janneke je op je gemak voelen en lijkt het alsof je haar al jaren kent! Bij haar durf je al je vragen kwijt!

Linsey

Consulente

Consulente
Regio: Noord-Holland

Bij Linsey voelt het alsof je al jaren vriendinnen bent. Met haar gezellige lach en lieve karakter zorgt ze ervoor dat niemand zich ongemakkelijk voelt en iedereen naar huis gaat met haar nieuwe beste vriend!

Mariëlle

Mariëlle Consulente

Consulente
Regio: Utrecht

Marielle is een spontane meid die al haar kennis in de strijd gooit om er een ontzettend leuke en gezellige vriendinnen avond van te maken. Geen vraag is te gek voor deze ruimdenkende meid.

Danique

Danique

Consulente
Regio: Zuid-Holland

Met haar ervaring in de horeca en evenementen, staat gezelligheid bij Danique standaard voorop. In combinatie met haar passie voor passie, weet zij de P in Party naar boven te halen!

Maartje

Consulente
Regio: Gelderland 

Onze enthousiaste studente Maartje zal zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt met haar vlotte babbel en open houding. Niks is te gek en over alles mag gepraat of gevraagd worden!

Michelle

Consulente
Regio: Zeeland

Voor Michelle is seks altijd een onderwerp geweest waar ze graag over praat en mensen over informeert. Michelle is de gezellige vriendin waar je alles aan kan vragen!  Haar motto: Vrouwen zijn zo badass en sterk.

0