nieuw op BDSM-gebied

Ja! We mochten er eindelijk aan geloven! Na tijden gekwijld te hebben op het ‘Kinky me Softly’ pakket van Rianne S. mocht ik deze samen met mijn vriend uitproberen. Het leek me ontzettend leuk om uit mijn comfort zone te stappen: ik ben open-minded, maar heb me nog niet eerder op het BDSM-gebied begeven. Let’s go!

Zoals we van Rianne S. gewend zijn, komt de set in een mooie stijlvolle paarse doos en zit de set in een fluwelen tas ingepakt. Deze zachte uitvouwbare tas met alle onderdelen van de set is handig op te bergen. Daarbij kun je zo goed de inhoud verbergen en houd je alles mooi bij elkaar. Het neemt nauwelijks ruimte in (40 x 31 cm) en is dus gemakkelijk onder je bed te verstoppen om de set zo altijd bij de hand te hebben!

mix and play!

De inhoud van de set bestaat uit: een oogmasker, veertje, handboeien, enkelboeien, crosstap (om voeten en handen aan elkaar te binden), een zweep en tepelklemmen. Deze 7 spannende toys zijn los van elkaar of allemaal tezamen te gebruiken. De hand- en enkelboeien zijn goed te verstellen en dus zowel voor mannen als vrouwen te gebruiken. Heb je thuis al andere BDSM toys liggen? Je kan in principe alles aan elkaar klikken, dus mix and play!

Ik had de eer om te mogen beginnen als ‘meesteres’ en nam dus het voortouw om de set te gebruiken, door allereerst vriendlief vast te binden. We hadden het spel al snel onder de knie en ik was resoluut dat hij naar mij moest luisteren. Echter is mijn vriend nogal een control-freak, wat het niet gemakkelijk maakte om hem de baas te blijven! Hij vond het lastig zichzelf over te geven en was niet zo’n fan van de zweep en de tepelklemmen kon ik ook beter achterwegen laten.

Na even gespeeld te hebben ruilden we om van rol en mocht ik eraan geloven om sub te zijn (de onderdanige). Het werkte eerder op mijn lachspieren dan dat ik me er echt aan kon overgeven. Ik moet toegeven ook wel van controle te houden, dus was mijn vriend vooral aan het uitdagen in zijn rol.

uit je comfort zone

Maar zou ik het nog eens gebruiken? Zeker weten! Vooral van enkele losse onderdelen waren we heel erg fan: het oogmasker bijvoorbeeld, zullen we absoluut vaker onder het bed vandaan trekken. De zweep mag ook nog wel meedoen, alleen wellicht na plekken te hebben afgesproken waar deze precies wel/niet te gebruiken (sommige plekken waren per ongeluk toch wel knap onprettig) en met bijvoorbeeld een teken om ‘stop’ aan te geven.

Ik denk niet dat de BDSM-wereld er twee die hard fans bij heeft, maar in de slaapkamer zal zeker nog vaker ‘Kinky me softly’ klinken! Ik raad het pakket absoluut aan als je open staat voor iets nieuws, een rollenspel wil uitproberen of uit je comfort zone wil treden!

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
BEDTIME STORIESMOTION LOVE BALLS TWISTY