Het virus gaat ons niet in de koude kleren zitten: met de komst van het coronavirus is het voor ons noodzaak om zoveel mogelijk in quarantaine te blijven. En onder deze omstandigheden kun je maar beter het beste ervan proberen te maken! Wist je dat je weerstand verbeterd wanneer je meer orgasmes hebt? Ook heb je nu meer tijd om jezelf, met of zonder partner, eens goed te gaan verwennen! En Lea wil daarvoor graag je new best buddy zijn!

Van Feelztoys kreeg ik Lea op de deurmat die mij de komende #staycation periode nog vele malen zal helpen mijn weerstand verder te verhogen! Maar voordat ik op de zaak vooruitloop kan je bij deze toy niet om de verpakking heen: zo vrolijk, kleurrijk en stylisch! Alle doosjes hebben een verschillende kleur en printje, afhankelijk van de kleur vibrator die je bestelt.

De Lea is 100% waterdicht, gemaakt van siliconen en oplaadbaar. Ze heeft twee motoren en is daarmee een tarzanvibrator, rabbitvibrator of een dubbele vibrator. De twee verschillende motoren kan je onafhankelijk van elkaar gebruiken. Beiden motoren hebben ieder 7 verschillende standen, dus 14 in totaal. Er staat dat deze fluisterstil zijn, maar dat kan ik niet bevestigen. De Lea is makkelijk te gebruiken: je hebt een middelste knopje om haar aan/uit te zetten. Het bovenste knopje is te gebruiken voor de vibraties van de staaf en het onderste knopje gebruik je voor de rabbitmotor.

Qua standen heb je van alles wat en kun je ervoor kiezen om alleen de vibraties van de staaf of de rabbitmotor te gebruiken. De staaf heeft merkbaar een sterkere motor met hardere vibraties. Persoonlijk gebruik ik het liefste de vibraties van de rabbitmotor en heb ik minder interesse in die van de staaf. Maar ook hierin voor ieder wat wils: je kan de vibraties van de staaf natuurlijk ook gebruiken voor clitorisstimulatie!

Ik vind de grootte van de staaf heel fijn, deze is krom en geeft zo tevens een g-spot stimulatie. Ik kan me wel voorstellen dat voor anderen deze te hard of te groot kan zijn. De clitorisstimulator is heel beweeglijk. Door deze flexibiliteit dus goed te sturen naar de voor jou fijnste clitorisstimulatie.

Heb ik teveel gezegd? Nee! Want zoals ik begon zal de Lea vibrator absoluut jouw steun en toeverlaat kunnen zijn de komende quarantaineperiode! Een echte aanrader om in je nachtkastje te hebben liggen!

Last but not least: wegens het coronavirus nemen wij pikkies natuurlijk extra maatregelingen en wordt alles volgens opgelegde maatregelingen verwerkt en wordt (zoals altijd) aan hygiëne volwaarden voldaan.

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
BEDTIME STORY – SEXY FOTOSHOOT