Van Lovers Premium heb ik mijn eerste sextoy aangeschaft, spannend! Benieuwd wat ik ervan vond? Lees hieronder mijn review over de toy ‘men are from mars’!

 

Bij de bestelling van het product kon ik niet wachten tot deze binnen zou komen. Ik was dan ook als een kind zo blij toen hetpakketje op de deurmat lag! De vibrator zit verpakt in een grote Iphone boks: wit en stijlvol, zonder te veel poespas. De vibrator is oplaadbaar (goed zoeken naar het kleine gaatje om op te laden!), waterproof en gemaakt van body safe siliconen. Ik vind de vibrator er stijlvol en sjiek uitzien. De handgreep is erg prettig en maakt de toy makkelijk in gebruik.

 

 

 

 

De toy heeft twee verschillende motors die je los van elkaar kan gebruiken, afhankelijk van waar je zin in hebt stimuleer je: de g-spot, clitoris of beide. Verder zijn er 10 verschillende snelheden te kiezen bij de vibraties voor de clitoris en kan de rotatie van de motor van 120-480 variëren. Dat is dus tevens de bonus van de toy: de roterende g-spot stimulator die tevens op ‘bliksem’ stand kan! In deze stand maakt het kopstuk een hele snelle roterende beweging: plezier gegarandeerd!

 

 

 

 

Ik vond het wel even wennende eerste keer, maar raak steeds meer geoefend met de toy. De combinatie van zowel g-spot als clitoris stimulatie is heel fijn! De 10 verschillende standen zorgen ervoor dat er altijd wel eentje bij zit waar je op dat moment zin in hebt. Verder zou ik je wel aanraden om glijmiddel te gebruiken en de toy van te voren opwarmen, dat maakt het veel prettiger om in te brengen. En vergeet niet af te sluiten met de bliksem in te laten slaan!

 

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
TamponsKoppel