Een doosje zo groot als waar je tandenborstel in kan, viel op de deurmat. Ik was niet onder de indruk van de verpakking, maar wel geïntrigeerd door een dun stengeltje met daarop een rond zwart bolletje: te zien door het kijkgat van de verpakking. De nieuwe toy moest ook wel van hele goede huizen komen, na Rianne S. haar prachtige hebben-tasjes! Maargoed: het bolletje. Kan die bij onze vrouwelijke sweetspot?

MISTER SWEETSPOT

Leer hem kennen: jouw Mr. Sweetspot. Een waterdichte vibrator voor gerichte clitoris stimulatie, gemaakt van 100% siliconen. Bij productinformatie wordt aangegeven dat er een afstandsbediening bij zit (niet gevonden?) en dat de vibrator fluisterstil is: nou, dit laatste kan ik niet bevestigen. Er zijn 10 vibraties en intensitteitspatronen. De eerste drie zijn steady, vervolgens 3 pulserende en daarna nog 4 afwisselende standjes, waaronder de golf. En waarom is deze toy niet fluisterstil: de vibraties zijn erg krachtig en diep! Toen ik de toy wilde proberen, heb ik hem snel weer uitgedaan en weggelegd. Wat heftig! Ik kon het niet aan! Wel merkte ik toen al dat de toy ook een hele leuke massage kan geven: de vibraties zijn zo sterk en het ‘flubbeltje’ maakt leuk rondjes, afhankelijk van het standje, die een grappig en fijn gevoel kunnen geven op je rest van je lichaam. Maar ikwilde niet opgeven, dus probeerde het nog een keer. Dat ging al beter! Door meer te bewegen, niet het rondje direct op de clitoris te plaatsen, en alle standjes rustig uit te proberen kwam ik langzaam… tot mijn sweetspot! Het is dus even wennen en uitproberen en hey, wellicht houd jij van heel krachtig en wil jij wel dat balletje direct op je glans van de clitoris, maar voor mij was dat te gevoelig. Daarnaast vond ik het vervelend dat de toy uit 1 geheel bestaat, waardoor mijn hand ook alle vibraties kreeg en dat begon te kietelen en een kleine ergernis werd.

Ondanks bovengenoemde punten heb ik met deze Mister toch een niet-fluisterloze avond gehad. Het was even wennen en zoeken,maar samen zijn we achter de sweetspot gekomen 😉

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
BEDTIME STORIES – ONVERWACHT BEZOEKVulcan Masturbator