it’s playtime again

Yes it’s playtime again! Eerder mocht ik al een op afstand bedienbare toy testen, nu was het tijd voor de Motion Love Balls Twisty van Feelztoys. Deze ontvang je in een schattig klein groen tasje van siliconen: I like! Daarin zit de toy met afstandsbediening en oplader. Bij ontvangst was de toy al opgeladen: winnen, gelijk klaar voor gebruik!

tot 15 meter te bedienen

De toy is 32 mm breed en 83 mm lang en gemaakt van 100% lichaamsveilige siliconen. De toy is zacht en heeft rondom een klein ruiten reliëf. Ik ben erg fan van de kleur: prachtig paars, I like! Je zet de toy aan op de toy zelf en kunt dan doorklikken voor de verschillende standjes, maar je kunt ook de afstandsbediening daarvoor gebruiken. Er zijn 7 verschillende vibratie patronen, waarbij de kont stil blijft en het kopstuk (de tweede bal) een trillende en ronddraaiende beweging maakt. De toy is waterproof en met de afstandsbediening tot 15 meter te bedienen!

het zat dus niet in de weg

Ik wilde mijn vriend verrassen met de toy en hem stiekem de afstandsbediening geven, dat liep allemaal wat anders dan voorspelt. We waren die avond met een groep vrienden netjes op 1,5 meter afstand aan het proef dineren. Erg gezellig! Tegen het einde van de avond sneakte ik weg en deed ik de Twisty in. Deze ziet er op het eerste oog wat groot uit, maar het voelde bij het inbrengen als een XXL tampon. En daarna vergat ik dat ik ‘m in had: het zat dus niet in de weg. In een stille ruimte hoor je wel de trilling, maar tussen alle gasten merkte niemand wat op.

keer op keer laten schrikken met de trillingen

Tijd om te spelen! Maar toen ik de afstandsbediening aan mijn vriend wilde geven, was een vriendin van ons hem voor. En dat heb ik geweten… gierend en met tranen over haar wangen heeft ze me keer op keer laten schrikken met de trillingen. De trillingen voelde voor mij eerder als kieteling en maakte me niet opgewonden. Het was vooral heel grappig! Als je je hand op je onderbuik houdt, voel je de trillingen! Later die avond was het de beurt aan mijn vriend en hebben we gelachen om het onderonsje. Alhoewel, inmiddels bijna alle vrienden op de hoogte waren.

geheimzinnig van te genieten

Kortom: het inbrengen vond ik makkelijk gaan, de kleur vind ik geweldig en de afstandsbediening werkt super en is makkelijk in gebruik! En echt tot zeker 15 meter afstand bedienbaar!! Dat geeft een extra leuk speeleffect. Het trillen en bewegen van de Twisty vond ik vooral erg grappig, leuk om samen mee te spelen, het kietelde, maar was voor mij niet super opwindend. Desalniettemin wel een super toy om samen geheimzinnig van te genieten tijdens een etentje of een feestje. En je kan de Twisty natuurlijk ook nog bij het voorspel gebruiken!

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
KINKY ME SOFTLYBeland in de Chlamydia hel