De lente is begonnen! En dat betekent dat het rokjes seizoen van start is gegaan en de zwoele zomeravonden ook niet meer ver in het verschiet liggen! Vanaf deze lente hebben we een exclusieve samenwerking met het merk Plural Pleasure. Nieuw voor jou? Lees dan snel verder of mijn ervaring met de toys ook daadwerkelijk voor plural pleasure zorgde!

 

Allereerst even iets over het merk. Plural Pleasure is het eerste ‘women empowering pleasure brand.’ Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen ongeveer 66% minder (!) orgasmes hebben dan mannen. Deze ‘orgasmekloof’ komt voort uit het maatschappelijk gedachtegoed waarin het genot van mannen boven het genot van vrouwen staat. Orgasmes zijn een belangrijk onderdeel van de algehele gezondheid van vrouwen en onderzoek toont aan dat orgasmes stress kunnen verlichten, kunnen zorgen voor vermindering van pijn en de intimiteit tussen koppels kan verhogen. Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak verhuld in schaamte en geheimzinnigheid en ons doel is om vrouwelijke seksualiteit te normaliseren. Plural Pleasure wil hier verandering in brengen door een nieuwe lijn sextoys op de markt te brengen.

 

Self-Love that multiplies

Daarnaast gelooft Plural Pleasure ook in terug geven. Hun slogan is dan ook: Self-Love that multiplies. Dit doen ze in de vorm vaneen donatie aan stichting Olijf. Olijf biedt als netwerk steun en informatie aan vrouwen die gynaecologische kanker hebben (gehad) en hun naasten. Elk jaar krijgen ca. 4.500 vrouwen te horen dat zij een vorm van gynaecologische kanker hebben. Gynaecologische kanker heeft een enorme impact. Door de behandeling kunnen vrouwen (onder meer) vervroegd in de overgang raken en ongewild geen kinderen meer krijgen. Ook komen problemen met seks en intimiteit vaak voor. Helaas is er niet veel aandacht voor gynaecologische kanker. Voor veel vrouwen is het een taboe en in de media gaat veel aandacht uit naar borstkanker. Plural Pleasure en Olijf hebben daarom hun krachten gebundeld. Olijf zet zich vanaf een onafhankelijke positie in voor preventie, onderzoek, voorlichting, lotgenotencontact en belangenbehartiging. Plural Pleasure doneert 10% van de winst aan Olijf. Samen proberen ze vrouwen krachtig en zelfverzekerder te laten voelen.

 

Time to test

De toys zijn opgestuurd in een mooi crèmekleurige etui met bescheiden witte letters van ‘ Plural Pleasure’ erop. Hier kun je je toys netjes in bewaren, of je gebruikt de etui bijvoorbeeld als make-up tasje! Het tasje zit gratis bij iedere bestelling, hebben!. Alle toys zijn oplaadbaar en gemaakt van body safe siliconen. Tijd om ze uit te gaan proberen!

 

 

 

OKU purple

Yes, hier wordt een mens blij van hoor! Deze toy heb ik weleens voorbij zien komen en leek me geweldig om zelf in het bezit te hebben. De toy oogt als een microfoon en zou in de douche verstopt tussen de shampoos kunnen liggen. De toy voelt heel zacht aan en is makkelijk in gebruik. Je kan de toy op 10 verschillende standen zetten welke allemaal afwisselend zijn, wat maakt dat er voor elke mood waarin je verkeert wat wils is. Ik zou deze toy dan ook aan iedereen aanraden! Ondanks dat het een kleine toy is, heeft ze heel veel power. Niet alleen fijn voor externe stimulatie bij de vulva, maar tevens in te zetten als massage tool om je partner mee te verwennen!

Aletta black

Wat een plaatje! De Aletta kan je thuis nog als kunstobject neerzetten! Stijlvol en niet direct te herleiden als sextoy. Deze toy heeft maar liefst 24 verschillende standen. Waarvan 12 zuigende en 12 vibrerende. Ik was erg benieuwd hoe het zuigende effect zouvoelen… geweldig! Je weet van intensiteit even niet meer waar je moet kijken! Het is ook wel vergelijkbaar met beffen en dus erg aan te raden als je het zelf nog lastig vindt om een orgasme te krijgen. Dan kan je Aletta je zeker helpen hier verder mee te oefenen!

 

 

Wel vond ik de Aletta niet zo krachtig als de OKU. Oplossing? Gebruik beide toys en geniet van de combinatie! Plural Pleasure gegarandeerd!

 

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
In bedKoppel