Een hele doos voor mijn doos: jazeker, vol met hebben-hebben tasjes en toys van Rianne S.! Alleen door de tasjes ben ik al om, deze zijn roze of paars, met dierenprint of effen in een handig voormaat die je gemakkelijk mee kunt nemen. Een leuk nieuw make-up tasje waar de toy nog fijn bijpast. Extra: er zit ook een slotje met sleuteltje aan vast! Dus mocht je je toy liever voor jezelf willen houden, kan deze achter slot en grendel! Al heeft dat niet mijn voorkeur, ik vind de toys stuk voor stuk stylish, mega sexy en vrouwelijk. So bring it on!

 

HEART VIBE

Dit is echt een catch! De clitoris stimulator komt binnen in een sexy doosje met stylishe stempel erop. Dit wil je toch? De stimulator is oplaadbaar, waterproof, van body safe siliconen gemaakt en kan twee uur achter elkaar gebruikt worden. Ze heeft mijn hart gestolen! Het is niet direct te herleiden naar een clitoris stimulator, dus kan overal mee naar toe. Het hartje is klein, maar ontzettend krachtig! Er zijn maar liefst tien verschillende standen en is perfect om alleen, maar ook met je partner te gebruiken. Persoonlijk ben ik een groot fan van een clitoris stimulator en was mijn vriend er ook over te spreken. Het hartje is easy schoon te maken en niet meer weg te denken uit mijn assortiment van toys

 

BUNNY BLISS

Deze vibromasseur heeft net als de clitoris stimulator 10 verschillende standen en is behoorlijk krachtig! Heerlijk om zowel voor stimulatie bij de vulva te gebruiken, maar ook om jezelf of de ander een massage te bezorgen. Want klein, maar fijn: de kracht van de diepe vibratie is goed voelbaar! Door de mooie verpakking voel je alsof je bij alle toys een kadootje mag open maken, echt een verwennerij. Aan het andere uiteinde van de bunny oren staat RS geschreven en veranderd het lichtje bij elke verandering van het standje. Leuk special effect!

 

PULSY PLAYBALL

Yes! Kijk hier maak je mij helemaal gek mee: een toy die je op afstand kunt bedienen! Het tweede diner met mijn schoonmoeder mocht vriendlief eraan geloven. Nou ja, vooral ik zelf eigenlijk. De eerste keer testen deed hij het goed, maar daarna liet de ball het even afweten. Gelukkig lag het aan het knopje wat langer ingedrukt houden. Zowel de remote control als de ball geven beiden krachtige vibraties. Eerst was ik bang dat je het misschien zou horen, maar gelukkig staat er in restaurants altijd muziek op en moet je er vanaf weten wil je ook maar iets kunnen horen. De ball breng je in en is gemakkelijk te verwijderen door het uiteinde welke eraan vastzit: ideaal! Door hem diep genoeg in te brengen heb je geen last van het flubbeltje. Plezier gegarandeerd, waarbij de control tevens als massage/clitoris stimulator te gebruiken is

BOA MINI G-SPOT VIBRATOR

Mini, maar heerlijke g-spot vibrator! Het zachte materiaal is heel prettig in gebruik, alleen trekt het wel veel stof aan. Heb je huisdieren? Was je toy dan goed of houd het uit de buurt van de dieren (ja, ook op dierendag!), want alle hondenharen werden als magneet naar de toy getrokken. Gelukkig heb je daarvoor een mooi tasje gekregen om de toy in op te bergen 😉 De standjes spreken me erg aan, waarbij de eerste drie steady zijn, vervolgens 3 pulserend en de golf. Daarna zijn er nog 3 standjes die op een leuke manier pulserend/steady afwisselen met een bijna golf. Say what? Ja, op een originele en fijne manier opbouwend. Ondanks dat er geen harder/zachter en voor en achteruit knop is (maar één knop: ik ben enthousiast!

 

LOVELY LEOPARD

Had ik al gezegd dat alle toys USB oplaadbaar zijn? Ideaal dus met alle USB chargers die je altijd wel in de buurt hebt liggen. Deze wandvibrator is, net als alle andere toys, krachtig en heeft hele fijne standjes: 3 steady, een golvende en 6 pulserend. De vibrator ligt lekker in de hand, heeft één knopje en wederom: klein maar fijn. Andere wandvibrators die ik ken zijn vaak enkele maten groter, maar daardoor niet perse krachtiger wat betreft de vibraties. Het grote voordeel vind ik dat deze wandvibrator makkelijk in je zijvak van je tas mee kan en je partner erg gelukkig wordt om een massage van je te ontvangen

OVER ALL

Dus OVER ALL: geweldig stylishe tasjes, prachtige designs, zachte siliconen, krachtige motoren, grote variatie aan verschillende standen, klein maar fijn, gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, waterproof; dus onder de douche én in bad te gebruiken en bovenal zalig lekker! Het enige wat mist is een gebruiksaanwijzing die naast de praktische zaken ook inhoudelijk wat meer verteld over de mogelijkheden van het gebruik van de toy.

Ben jij net zo enthousiast als ik geworden na het lezen van deze review? Begrijpelijk! Dan is het leuk om te weten dat er speciale Rianne S. homeparty’s zijn waar je je voor kunt aanmelden! Ik vind Rianne een hele inspirerende vrouw en ben een nog groter fan geworden toen ik haar verhaal leerde kennen tijdens de COCK-TALES met Pik Business en Rianne, bekijk de video hier!

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
Neck kissesBEDTIME STORIES