Van Svakom heb ik de roze TRYSTA ontvangen om te testen. De toy zelf oogt wat klein, maar ik vond het in gebruik een prettig formaat hebben. Juist bij té grote toys kan het voor mij ruw en pijnlijk aanvoelen, zeker wanneer je geen glijmiddel gebruikt. Dit is een formaat die makkelijk past, maar wel goed voelbaar is.

twee verschillende motoren

De TRYSTA heeft twee verschillende motoren: eentje voor de g-spot stimulatie en de ander voor de clitoris. Er zijn 7 verschillende standen en 5 intensiteiten in elke stand. Hier kwam ik later pas achter en was een fijne bijkomstigheid: de toy kon een stuk harder gezet worden (i like)! De intensiteit bestaan uit diepe vibraties. Bij één stand staat alleen de clitoris vibrator aan en voor de liefhebber: de ‘golf’ is ook aanwezig! Dit is een bepaald ritme waardoor het voelt als een golf: ik ben fan! Ook zijn standaard vibraties aanwezig zoals doorlopende trillingen en korte en langere aan/uit vibraties. Verder is de TRYSTA waterbestendig en van milieuvriendelijk materiaal gemaakt.

Bovenop de toy is een rollend balletje welke op en neer beweegt, deze is afzonderlijk te gebruiken en heeft twee verschillende snelheidsstanden. Het klinkt heel leuk, ziet er grappig uit, maar puntje bij paaltje voelde ik hier niets van. Het enige wat ik voelde was een soort kietelen, ook als je dit op je huid uitprobeert. Dit heeft voor mij dus geen meerwaarde!

‘De TRYSTA behoort zeker tot mijn top 3 toys’

Maar wat vond ik van de toy? De TRYSTA behoort zeker tot mijn top 3 toys en zou ik ook aanraden als je op zoek bent naar een eerste toy. Voor mij werkt de clitorale en g-spot stimulatie het beste om klaar te kunnen komen. De trillingen bij de clitoris zijn krachtig en gaan diep, wat niet alleen de glans van de clitoris, maar ook inwendig stimuleert. Ik kon gemakkelijk, snel en heerlijk klaarkomen van de TRYSTA. Het balletje gebruik ik niet, maar dat mag de pret niet drukken!

Lotte

Lotte heeft een inloopkast vol vibrators! Als proefkonijn test ze, soms samen met haar vriend, van alles uit! Vibrators, buttplugs, aftrek eitjes, noem maar op. Zo kan ze jullie precies vertellen wat je wel en zeker niét kopen!

Leave a Comment

0
Neck kisses